Close sidebar
Close sidebar

Bill Gates vrea sa doneze 100.000 de gaini tarilor sarace. Primul stat care refuza: "Cum poate sa creada ca traim ca acum 500 de ani?"

Miliardarul Bill Gtates a sutinut in luna iulie o conferinta de presa langa un cotet de gaini amplasat la etajul 68 al cladirii 4 World Trade Center Tower, din New York. Cofontatorul Microsoft a anuntat in cadrul conferintei ca va face un act de caritate, donand 100.000 de gaini tarilor in curs de dezvoltare, pentru a pune capat saraciei.


DISTRIBUIE
acest articol

Miliardarul si filantropistul Bill Gates, cofondator la Microsoft este demonstativ: a sustinut pe 8 iunie o coferinta de presa, lânga un cotet de gaini amplasat la etajul 68 al cladirii 4 World Trade Center Tower, din cartierul Manhattan, New York. La conferinta, Bill Gates a anuntat ca va face un act de caritate: doneaza 100.000 de gaini tarilor in curs de dezvoltare, cu scopul admirabil de a pune capat saraciei extreme.

Totusi, oferta nu a fost primita cu entuziasm de Bolivia, al carui Executiv a declarat ca miliardarul ar tebui sa studieze mai indeaproape sectorul de avicultura al tarii, care este extrem de prosper.

 

"Cum poate să creada ca traim ca acum 500 de ani, fara sa stim cum funcţioneaza producţia? Crede oare ca traim în mijlocul junglei?", le-a spus, furios, jurnalistilor, Cesar Cocarico, Ministrul Dezvoltarii bolivian.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

 

Asociatia de Productie in Avicultura din Bolivia a anuntat ca tara produce 197 de milioane de gaini anual si exporta aproape 36 de milioane.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI