Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Puterea Dragostei”. După o relație eșuată cu Andra Volos, Bogdan a găsit fericirea alături de o brunetă pe care prefără să o țină ascunsă de ochii curioșilor.

Citeste si: Bogdan Mocanu, vizită în Istanbul. Ce planuri are fostul concurent „Puterea Dragostei”

Ce a spus Bogdan despre noua iubită

„Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea. Posibil să o cunoașteți. Este o fată cu care mi-am petrecut și seara dintre ani. Sunt fericit și mă simt un pic așa îndrăgostit. Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu. O femeie care știe ce vrea de la viață”, a declarat Bogdan Mocanu acum ceva timp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu, cuvinte grele despre Jador: "Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine"

Bogdan Mocanu vrea să devină tătic

Îndrăgostit până peste cap, Bogdan Mocanu își dorește să devină tătic. Chiar dacă iubita sa este mai mare decât el cu șapte ani, tânărul este fericit. Acesta își dorește un băiețel, dar presimte că va avea fetiță.

„Pas cu pas. (…) Vreau un copil. Asta cu casa s-a îndeplinit anul trecut. Eu în fiecare an am un obiectiv. Dacă anul trecut mi-am luat casă, acum vreau copil. Să fiu al naibii dacă nu îl fac. Abia aștept. Și iubita mea, la fel, abia așteptă. Toată viața am zis că vreau băiat, dar am niște sentimente că o să fie fată. O să fiu foarte atașat. M-a inițiat fiul iubitei mele”, a mai spus Bogdan Mocanu la Antena Stars.

Citeste si: Bogdan Mocanu mai fericit ca niciodată! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat o imagine neașteptată alături de iubita misterioasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si