Cu alte cuvinte, un adevărat spectacol al artei. Criticul de artă Alin Gălățescu și-a dorit să scoată în evidență frumusețile operei lui Brâncuși cu ajutorul modei, așa că a pus la punct o prezentare spectaculoasă, având ca sursă de inspirație vestitele creații ale scuptorului.

Citește și: VIDEO- Casa de modă Balmain a rămas fără noua colecție. 50 de articole vestimentare și accesorii au fost furate din camion

Alin Gălățescu a scos în evidență operele lui Brâncuși cu ajutorul modei

Alin Gălățescu, director artistic: „E realmente o sursă de inspirație profundă care a scos una dintre cele mai importante opere ale lui. Să nu uităm muza adormită, Madame Poganya. A mers foarte mult și pe elementele de cum a simțit Parisul și de cum l-a influențat Parisul pe el.”

Vestimentații speciale accesorizate îndrăzneț, avangardism parisian și foarte mult rafinament. Acestea au fost elementele pe care au mizat creatorii de modă ce au răspuns „prezent” invitației inedite. Designerii s-au întrecut în propuneri nonconformiste, care au atras atenția tuturor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a ajuns să arate actrița Amanda Bynes. Fanii sunt șocați și spun că este de nerecunoscut: „Ceva este foarte greșit la Hollywood”- antena3.ro

Alessia Maria Stoica, creatoare de modă: „Îmi place foarte mult să creez diverse ținute mai transparente, nu foarte transparente, deoarece toate zonele sunt acoperite.”

De altfel, chiar și modelele au fost foarte încântate să aibă ocazia să prezinte astfel de colecții.

Mistu, artistă: „Am avut norocul să port această ținută superbă și mai am una, care mă așteaptă, am două ieșiri în această prezentare și îmi plac foarte mult.”

7 designeri autohtoni și-au dorit să expună creațiile tematice în defilarea cu iz atemporal. Seara modei închinată operei lui Brâncuși a fost un real succes și o ocazie unică pentru public de a admira, sub o altă formă, creațiile marelui sculptor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si