O credință populară dintr-o veche legendă chinezească este că aceste brățări cu șnur semnifică soarta inevitabilă a căsătoriei dintre două persoane destinate să fie împreună. Astfel, semnificația brățărilor roșii poate revela evenimente interesante pentru persoana care le poartă. Ele pot reflecta, de asemenea, legături puternice de prietenie. Fie că o oferi cadou sau alegi pentru tine, puterea și frumusețea pe care le dețin aceste brățări sunt incontestabile.

Citeste si: Schimbări în toată lumea când intrăm în Anul Tigrului. 2022 ar putea fi "feroce", spune zodiacul chinezesc

Oferă cadou o brățară cu șnur roșu unei persoane importante din viața ta

Aceasta este o modalitate senzațională de a împărtăși semnificația brățărilor cu șnur roșu cu prietenii apropiați și cu cei dragi. Pot reprezenta brățări ale prieteniei ce întăresc legătura puternică dintre cel care le dăruiește și cel care le primește. În mod tradițional, vei păstra una dintre aceste brățări inspiraționale pentru tine și vei dărui una asortată unei persoane pe care o consideri un prieten special. S-ar putea să nu fie persoana pe care o cunoști neapărat de cel mai mult timp, ci persoana care ți-a fost alături în momente semnificative.

Cum poți purta o brățară cu șnur roșu pentru a întări semnificația acesteia

Așează în straturi brățările roșii norocoase alături de alte brățări pe care le deții. Cum brățările roșii pot însemna atât de mult pentru diferite persoane, de ce să te oprești la una singură? Fiind confecționate din șnur roșu fin, brățările roșii pot fi brățările de suprapunere perfecte pentru orice look stratificat.

Fiind descrise de o culoare îndrăzneață, se pot asocia perfect cu orice bijuterie din argint sau aur (alb, galben sau roz). Mai mult, deoarece brățările roșii sunt delicate și subțiri, se pot suprapune elegant cu cele din pietre semiprețioase, precum și cu brățările cu lanț fin. Astfel, șnurul roșu este un element versatil care trebuie să existe în orice colecție.

Citeste si: Un medic de la ATI lansează un mesaj copleșitor: „Se stinge o întreagă generaţie de bunici”

Pe ce încheietură se poartă o brățară cu șnur roșu?

Se recomandă ca brățara cu șnur roșu să fie purtată la încheietura mâinii stângi, deoarece este partea cea mai apropiată de inimă, oferind astfel o valoare sentimentală unică. De fapt, se știe că multe celebrități prețuiesc semnificația brățării roșii, deoarece simt o legătură puternică cu valorile pe care aceasta le posedă. Pentru a face acest tip de bijuterie cu adevărat al tău, modelele gravate îți pot permite să înscrii pe ele mesajul care te motivează sau pe care dorești să îl transmiți persoanei căreia o vei oferi. În acest fel, ori de câte ori îți privești încheietura, îți poți aminti de obiectivele tale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Cele cinci fluide trebuie verificate periodic la mașină

Alegerea brățării semnificative

Modelele clasice sunt adesea confecționate din șnur roșu fin. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți alege un design mai elaborat, precum cel împletit. Culoarea este cel mai important element la aceste tipuri de brățări, așa că alege un stil care îți reflectă cel mai mult personalitatea. Dacă nu știi de unde poți achiziționa bratari cu snur rosu, îți recomandăm magazinul online Chic Bijoux.

Ai la dispoziție o mulțime de modele de care te vei îndrăgosti pe loc.

brățări

Set 2 bratari - Luna si Soare - modele unite - Aur Galben 14K - snur reglabil

[Sursa foto: chicbijoux.ro]

Citeste si: Ce este dieta japonezilor. Îi ajută să-și mențină kilogramele și să trăiască mai mult

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Așadar, semnificația brățărilor cu șnur roșu este legată de noroc și protecție, iar aspectul simplu pe care îl conferă este un instrument puternic la care nu vei dori să renunți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si