Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Brunch-ul a devenit soluția salvatoare pentru cei care iubesc somnul 

„Într-adevăr, nici eu nu am apucat să iau micul dejun înainte să plec de acasă, dar nu mă plâng pentru că Oana mi-a pregătit o masă plină. Știm că a devenit foarte cunoscut acest concept de brunch la noi. Ai pregătit o masă plină.

Ce ne-ai pregătit?”

Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Aici avem un toast cu ouă scramble și trufe, care este însoțit de o salată de frunze, omletă din ouă bio, cu brânză de capră, spanac și avocado. Mai avem un croissant cu cremă de brânză, somon afumat și icre de somon sălbatic. Mai avem cu ouăle bendict cu pancetta, un produs foarte îndrăgit de clienții noștri, mai ales că sunt cu ouă bio. Și ca variantă de dulce avem o crostata cu cireşe, dar și o tartă cu cremă de migdale și smochine.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „În ce parte a zilei este cel mai aglomerat în restaurant.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Momentele aglomerate sunt în jur de orele 10:00- 11:00, iar în zilele de weekend atmosfera este una foarte frumoasă, mai ales că mulți dintre clienți vin împreună cu familiile, cu cei dragi. În timpul săptămânii vedem mai multe mese cu oameni de business, care preferă să își organizeze o întâlnire la restaurant, dar să se și bucure de un preparat de mic dejun.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Cam cât costă o astfel de masă?”

Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Clienții pot să își aleagă ceva în jur de 50 de lei și în funcție de ceea ce doresc să-și comande și de băut. Cu desert pot ajunge la sume mai mari.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si