Ni se întâmplă să plecăm în grabă de acasă și să nu avem timp de micul dejun. De regulă dormim mai mult și renunțăm la prima masă a zilei. Soluția salvatoare este brunch-ul, conceptul care combină micul dejun cu prânzul.
Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Brunch-ul a devenit soluția salvatoare pentru cei care iubesc somnul
„Într-adevăr, nici eu nu am apucat să iau micul dejun înainte să plec de acasă, dar nu mă plâng pentru că Oana mi-a pregătit o masă plină. Știm că a devenit foarte cunoscut acest concept de brunch la noi. Ai pregătit o masă plină. Ce ne-ai pregătit?”
Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Aici avem un toast cu ouă scramble și trufe, care este însoțit de o salată de frunze, omletă din ouă bio, cu brânză de capră, spanac și avocado. Mai avem un croissant cu cremă de brânză, somon afumat și icre de somon sălbatic. Mai avem cu ouăle bendict cu pancetta, un produs foarte îndrăgit de clienții noștri, mai ales că sunt cu ouă bio.
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „În ce parte a zilei este cel mai aglomerat în restaurant.”
Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Momentele aglomerate sunt în jur de orele 10:00- 11:00, iar în zilele de weekend atmosfera este una foarte frumoasă, mai ales că mulți dintre clienți vin împreună cu familiile, cu cei dragi. În timpul săptămânii vedem mai multe mese cu oameni de business, care preferă să își organizeze o întâlnire la restaurant, dar să se și bucure de un preparat de mic dejun.”
Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Cam cât costă o astfel de masă?”
Oana Pleșan, proprietar restaurant: „Clienții pot să își aleagă ceva în jur de 50 de lei și în funcție de ceea ce doresc să-și comande și de băut.
„Jurnalist n-am crezut că o să devin, nici măcar atunci când luam interviuri colegilor din liceu despre ultima zi de școală și încercam să smulg de la ei o lacrimă. Pe atunci nu aveam microfon, dar aveam o sticlă de apă sau un băț care își făceau foarte bine treaba.
Am dat apoi admitere la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării de la Universitatea București. Trei ani mai târziu făceam practică la Kanal D, iar oamenii de aici au decis că merit o șansă … și iată cum am devenit jurnalist.
Pe mine mă puteți vedea zilnic, de la 9 la 10, în intervenții live. Mergem la ANM să vedem cum e vremea sau poate mă veți vedea pe la covrigării, în stații de autobuz, prin tramvaie, pe scurt, unde sunt oameni – sunt și eu. Îmi place să fac materiale despre tânăra generație sau despre problemele românilor. Îmi mai place să văd ce restaurante inedite se mai deschid, iar uneori încerc să aflu și unde putem merge în vacanță”.