Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Restaurantele cu specific mexican sunt la mare căutare în România

„Vă invit alături de mine într-o adevărată călătorie culinară mexicană. De această dată îmi pare rău că nu se simte și mirosul prin camera de luat vederi. Ne bucurăm de un adevărat festin, despre care o să ne povestească acum chef Aldrin.

Ce ne-ați pregătit aici.”

Lara Leon Aldrian, chef: „Am pregătit tamales de pui.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce înseamnă tamales?”

Lara Leon Aldrian, chef: „Tamales se face Mexic din cocă de porumb și carne. După avem tacos.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce înseamnă tacos?”

Lara Leon Aldrian, chef: „Se aseamănă cu carne de vită. Este foarte bun cu carne de vită. După avem quesadilla, care este tradițională în Mexic.

Este făcută din faină.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Dar ce fel de carne avem?”

Lara Leon Aldrian, chef: „Aici avem din pui, dar poți face din orice tip de carne.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si