Dorina a nascut in urma cu doua zile un baietel la spitalul CF2 din capitala. Ar fi trebuit sa-l aduca pe lume la maternitatea din Giulesti, acolo unde a fost urmarita sarcina si programata cezariana. Avea dureri groaznice cand a aflat ca spitalul s-a inchis si spune ca doctorul de acolo pur si simplu a abandonat-o. 

Cum nu si-a permis sa plateasca la privat, a umblat asa pe la toate spitalele de stat si a primit refuz dupa refuz.

Andrei Nicholas s-a nascut cu o zi intarziere, dar sanatos. Prin aceleasi clipe de spaima a trecut si Luminita. Intre timp, s-a confirmat prezenta stafilococului auriu la inca 3 bebelusi nascuti la maternitatea Giulesti, in total, fiind 27. In spital, se fac acum lucrari de renovare si igienizare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Numai ca asta nu e indeajuns. Cum sa fie starpite infectiile intraspitalicesti devreme ce nu sunt respectate normele minime de igiena. Le incalca atat pacientii cat si angajatii spitalelor, care ies pe strada in halate si cu sabotii medicali... si tot asa intra din nou in saloane. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si