1. O cutie cadou cu tratamente de infrumusetare

Ideala de oferit la începutul sarcinii, o cutie ce conține creme naturale pentru gravide ii va permite sa își îngrijească corpul încă din primul trimestru. Piele uscată, pete pigmentate, vergeturi: nu lipsesc problemele minore ale pielii potențial întâlnite de o viitoare mamă! Ajut-o să se simtă frumoasă și să mențină o piele frumoasă cu produse de înfrumusețare eficiente în formulări sănătoase.

Citește și: Tendințe de machiaj de seară pentru anul 2023

2. O îmbrăcăminte moale și confortabilă

Designerii lansează acum linii de îmbrăcăminte confortabile și feminine, special concepute pentru femeile însărcinate. Uităm de hainele fără formă și oferim o rochie drăguță sau un pantalon frumos și moale.

3. Pandantiv bola

Inspirat de un pandantiv ancestral purtat de mamele mayașe, bola emite un sunet asemănător unui mic clopoțel care leagăn și liniștește copilul. Atât discret cat si elegant, acest colier lung se poarta pe burta ca o adevărată bijuterie.

pandantiv

Pandantiv

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: 17 idei de cadouri memorabile pentru prietena ta cea mai bună

4. O sesiune la un salon de înfrumusețare

Oferă-i ocazia de a fi răsfățată de mâini experte într-un salon. Sesiune de coafură, manichiură-pedichiură: această atenție minunată îi va permite să se simtă o femeie mai mult decât o mamă și să aibă grijă de ea însăși.

Este, de asemenea, un prilej de a-i oferi un moment de relaxare, intre programări medicale si pregătirea pentru naștere care poate fi epuizanta!

5. O ședință foto

Se spune adesea că femeile însărcinate sunt strălucitoare! Imortalizează acest moment oferindu-i o ședință de fotografiere profesională: va păstra pozele toată viața. Gândiți-vă la cutia foto, care îi permite să-și aleagă formula și fotograful după dorințele sale!

6. Un baby shower

Foarte populare în țările anglo-saxone și din ce în ce mai mult în România, baby showers constau în organizarea unei mici petreceri pentru viitoarea mamă. Mici dulciuri, baloane, cadouri din belșug: baby shower este ocazia perfectă de a-și aduna toți prietenii să o înconjoare și să o răsfețe așa cum merită. Poate poti întocmi si o lista de cadouri cu ea, pentru a îndruma oaspeții care nu vor sa vina cu mana goala: articole de puericultura, obiecte decorative, haine... Este un prilej de a o răsfăța in vederea nașterii bebelușului.! Un baby shower îi va oferi amintiri de neuitat în timp ce așteaptă ziua cea mare.

Citește și: Idei de cadouri pentru iubită, soție sau mamă de Mărțișor. Cum să surprinzi persoana dragă pe 1 Martie?

7. Cadou gravida- weekend pentru doi…

La jumătatea distanței dintre luna de miere și baby shower, un weekend in doi este o oportunitate pentru viitorii părinți de a se răsfăța cu o mică evadare înainte

de sosirea bebelușului. Hotel fermecător, centru SPA sau reședință lângă mare, ideile de destinații nu lipsesc! Nu uita de costumul de baie și lasă-te fermecat de acest weekend pentru doi...

8. Un masaj prenatal

Pentru a-i calma durerea si a o ajuta sa se relaxeze, oferă viitoarei mămici un masaj special pentru gravide. Complet adaptate sarcinii, aceste masaje blânde sunt bune nu numai pentru viitoarea mamă, ci și pentru bebeluș. Pot ameliora tensiunea din spate, pot reduce senzația de picioare grele, pot favoriza somnul și pot elimina stresul! Un cadou frumos de oferit unei prietene, unei surori sau unui colege.

9. O carte… diferita

Toate viitoarele mămici au cărți despre sarcină pe noptieră pentru a le însoți pas cu pas. Schimbă-ți puțin stilul și dă-i o carte plină de umor care să-l ajute să se scape de stres!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cinci flori superbe de oferit în luna martie. Ce semnifică și care este mesajul lor ascuns

10. Un cadou personalizat

Fie că este o brățară sau un pandantiv de gravat sau un pulover decorat, un cadou personalizat va fi întotdeauna pe plac. Dacă sunteți într-o dispoziție creativă, puteți, de exemplu, să adăugați câțiva pompon mici colorați la un pulover sau altă îmbrăcăminte pentru a-l face unic și lucrat manual. Gândește-te la geanta de înfășat sau la perna brodata cu un prenume, sau chiar la cardurile de pas personalizate care o vor urma până la naștere. Căutați cadoul perfect!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si