În acest an, la FineStore se sărbătorește Red Christmas, campanie cu multe surprize și cu super cupoane de reducere, de care ar fi păcat să nu profiți. Specialiștii FineStore i-au alcătuit lui Moș Crăciun o super listă de cadouri: pe Santa's List se regăsesc sute de băuturi alcoolice de calitate, deosebite, toate la prețuri și mai mici decât de obicei, dar și coșuri cadou elegante, bogate, aromate, potrivite pentru cadouri corporate, dar și pentru a fi dăruite oamenilor dragi de Crăciun.

Abonează-te la newsletterul FineStore pentru a afla primul de ofertele magice din decembrie și profită de ele cât de repede poți. Stocurile sunt limitate, iar cele mai inspirate cadouri sunt la câteva clickuri distanță. Fă-ți cumpărăturile online și economisește timp pe care în caz contrar l-ai pierde în trafic, bară la bară, sau prin centre comerciale, în căutarea unor cadouri și mai scumpe, și mai puțin reușite.

FineStore livrează cât mai repede produsele comandate, prin curier, iar dacă valoarea lor este mai mare de 199 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară. În plus, dacă în coșul tău de cumpărături se află măcar un produs cu eticheta Santa’s List, intri automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de premii promoționale ale lunii decembrie, constând în cinci băuturi de top din portofoliul FineStore.

Cum alegi băutura pe care o dăruiești de Crăciun

Cadourile de sărbători pot fi o alegere dificilă. La FineStore, ai o gamă variată de vin, vodka, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac, tradiționale- toate potrivite pentru a fi oferite în dar, însă și pentru mesele festive de sărbători.

Când vrei să faci cadou o sticlă de băutură este bine să știi preferințele celui pe care vrei să-l surprinzi.

Alegi o sticlă de tărie, un vin, o șampanie? Încearcă să alegi o băutură care să se împletească perfect cu personalitatea sa și nu te gândi că orice îți place ție este potrivit și pentru celălalt.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vrei să impresionezi pe cineva de sărbători? Mergi la sigur cu un coș cadou cu lichior Mozart și prosecco, asortate cu mai multe feluri de ciocolată și praline, dar și cu un panettone delicios. Oferta este variată atât pentru cadouri femei, cât și pentru cadouri bărbați și merită să arunci o privire atentă și în această secțiune!   

Dacă dorești să faci un cadou de colecție, de neuitat, tequila Clase Azul poate fi ideea perfectă, grație nu doar gustului desăvârșit obșinut din distilarea agavelor albastre, ci și sticlelor unice din ceramică, lucrate manual de artizani mexicani.

Ai nevoie și de alte idei? Gin June by G'Vine, lichior Shanky's Whip, bourbon Bib & Tucker, rom Barcelo, spumant Canevel sau whisky Kamiki sunt idei la fel de bune ca și celelalte zeci și zeci de băuturi la super reduceri de prețuri de la FineStore.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ți s-a făcut deja poftă? Nu trebuie să te gândești doar la alții! Aprovizionează-ți și barul de acasă, pentru că și tu meriți momente speciale! Comandă-ți un prosecco San Martino, un Aperol, Campari, Beluga Vodka, coniac Remy Martin, rom Havana Club, șampanie Gosset sau Moet sau chiar un vin roșu din gama largă de vinuri de la FineStore- băuturi pe care să le poți savura în tihna casei tale în serile lungi de iarnă, sau cu care să îți poți servi invitații în momentele festive de sărbători.

Nu lăsa pe mâine băuturile pe care le poți cumpăra azi, deoarece stocurile se epuizează rapid! Spor la cumpărături! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si