Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a anuntat ca partidul pe care il conduce nu se va implica in campania pentru referendum si le recomanda votantilor sai sa voteze "cum le dicteaza constiinta".

"In ceea ce priveste problema referendumului, ALDE nu se va implica in campanie. Noi le recomandam votantilor nostri sa voteze cum vor. Un sondaj pe care l-am facut noi arata ca 85% din cei care vor merge la vot vor vota cu DA, la fel si 77% din sustinatorii ALDE.

Sunt convins ca in anumite tari europene lucrurile au evoluat, iar casatoriile intre persoane de acelasi sex sunt permise, dar eu nu cred ca societatea noastra va evolua in sensul acesta. Eu cred ca fiecare trebuie sa isi oranduiasca viata personala", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Referendumul pentru Familie va fi organizat pe parcursul a doua zile, 6 si 7 octombrie 2018. Costul total se ridica la 163,712 milioane de lei, aproape 40 de milioane de euro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si