Close sidebar
Close sidebar

„Cand ajungem in Rai, ne putem plimba impreuna”. Povestea impresionanta a doi soti care au fost impreuna pana in ultima clipa. Au murit tinandu-se de mana, in aceeasi zi, dupa 59 de ani de casnicie

Don si Margaret Livengood, in varsta de 84 si, respectiv, 80 de ani, au fermecat ingrijitorii de la un spital din Carolina, asa ca acestia au decis sa ii puna in aceeasi camera in ultimele lor zile de viata. Au fost impreuna timp de 59 de ani si au murit tot impreuna, in aceeasi zi, tinandu-se de mana.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Asistentele au asezat paturile lor unul langa celalalt, pentru a se putea tine de mana. Margaret a murit in dimineata zilei de 19 august, iar la cateva ore, sotul ei a urmat-o, spunandu-le copiilor si nepotilor ca abia asteapta sa o intalneasca in rai, relateaza Daily Mail.

„Cand vom ajunge in Rai, ne vom putea plimba amandoi, ca si cum ne-am recasatori. O alta luna de miere”, a spus don, potrivit fiicei sale, Pattie Livengood.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Ea s-a mutat cu parintii ei, anul trecut, cand amandoi s-au imbolnavit. Tatal ei suferea de fibroza pulmonara, in timp ce mama ei a fost diagnosticata cu cancer.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI