Lista femeilor care îl acuză pe Andrew Tate de multiple agresiuni sexuale nu s-a sfârșit, nici pe departe.  O tânără din UK care a avut contact cu Andrew Tate în 2013, a ales să vorbească despre traumele pe care le-a suportat pe vremea când se vedea cu milionarul care este foarte apreciat de tinerii de pretutindeni pentru realizările lui. 

Victima a ales să își spună povestea sub anonimat pentru Vice.com, astfel încât, ea este „Amelia”.

Citește și: El este Vlad Obu, presupusul complice al fraților Tate. Jandarmii au descins la locuința prietenului fraților milionari

Acuzațiile de viol se țin lanț pentru Andrew Tate

Nu sunt mulți cei care știu că Andrew Tate a fost arestat în anul 2015 pentru o altă acuzație de viol, dar de data aceasta, în Marea Britanie. Totul s-a întâmplat în urma unei plângeri făcute de o femeie care s-a lăsat sedusă de „masculul alfa” care și-a construit un adevărat imperiu pe spatele victimelor lui.

Vice World News a menționat că reclamația făcută de această tânără la vremea respectivă nu este singura. Totuși, atunci, autoritățile nu au privit acuzațiile aduse lui Tate cu empatie și interes pentru presupusele victime, motiv pentru care, s-a precizat că „ există un gram de îndoială ” în tot acest caz.

Citește și: Noi percheziții în dosarul fraților Tate. Polițiștii au descins în locuințele unor persoane bănuite de complicitate

Există un audio care îl dă de gol pe Andrew Tate. În înregistrare pare ca milionarul să recunoască faptul că este un agresor, însă nu orișicum.

„Sunt o persoană rea? Cu cât nu ți-a plăcut mai mult, cu atât mi-a plăcut mie mai mult. Iubesc mult faptul că nu ți-a plăcut. M-a aprins. De ce sunt așa? De ce? Sunt unul dintre cei mai periculoși oameni de pe planetă.

Uneori uiți cât de norocoasă ești să fii în poziția asta”,   i-a spus Tate femeii.

„Te-am strâns doar puțin de gât. Nici măcar n-ai leșinat”, i-a mai explicat Tate „Ameliei”.

Alte două femei, dintre care una spune că a fost violată, iar cealaltă că a fost sugrumată în mod repetat, au făcut publice experiențele lor terifiante săptămâna trecută. În urma plângerilor făcute în anul 2015, autoritățile din Hertfordshire au avut nevoie de 4 ani pentru a pasa dosarul procurorilor. Ei au refuzat ulterior să înceapă urmărirea penală a lui Andrew Tate.

Femeile au primit un singur răspuns în anul 2019 de la autoritățile judiciare, acela fiind că nu există nicio perspectivă realistă a unei condamnări în cazul lui Andrew Tate.

Citește și: O nouă ipoteză în cazul fraților Tate. Andrew Tate ar fi dat un mesaj unei organizații secrete pentru a fi salvat din arest

Cum a început relația dintre Andrew Tate și „Amelia”

Amelia a spus că și-a făcut curaj să vorbească despre clipele de groază prin care a trecut, după ce a citit confesiunile celor două victime menționate anterior, sperând că va învăța să nu mai trăiască cu frică de milionar. 

Relația dintre cei doi a început în anul 2009, dar a devenit ceva mai romantică abia 4 ani mai târziu, la o petrecere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia susține că primul viol s-a petrecut în noiembrie 2013. Era și prima dată când mergea acasă la Tate, după ce s-au mai întâlnit de câteva ori în oraș.

Citește și: "Nu avem o legislație care să reglementeze videochatul". Cazul fraților Tate scoate la iveală o serie nesfârșită de probleme ale României. Ce șanse au să scape de închisoare| EXCLUSIV

Victima povestește că seara în care s-ar fi întâmplat prima agresiune sexuală nu părea una amenințătoare pentru ea. Ea și cu Tate s-au sărutat, iar până la un punct s-a simțit în siguranță cu acesta în pat. Anterior, victima menționase că nu vrea să întrețină relații intime cu Tate și părea ca magnatul să fie de acord.

Detalii șocante- cum și-a pierdut Andrew Tate controlul?

Femeia a povestit că milionarul s-a întins pe spate și s-a uitat fix la ea, parcă transformându-se brusc. 

La un moment dat, Tate s-a întins pe spate și s-a uitat fix la ea, transformându-se brusc.

„M-am ridicat și m-am uitat la el și i-am spus: Ce e în neregulă?”, a declarat „Amelia”.  „Mi-a zis că doar dezbate dacă ar trebui să mă violeze sau nu. I-am zis: nu fi prost! Despre ce vorbești?”,  a mai continuat femeia.

Citește și: Declarațiile lui Costi Ioniță despre Andrew Tate. „A salvat viețile a sute de milioane de băieței”

Deodată, Tate ar fi apucat-o de gât  și a început să o sugrume, forțând-o pe tânără să își dea jos pantalonii:  „Încercam să nu mă dezbrac și a început să țipe la mine: Dă jos pantalonii, *****!”.

Aceasta a spus că în timp ce abia mai putea respira, Tate a agresat-o, întrebând-o tot felul de lucruri, ca și cum ar fi fost un obsedat:  „Cui îi aparții? Ia spune! La naiba, spune-o,*****! Spune-mi numele, altfel te omor!”.

Citește și: Motivul pentru care Andrew Tate a apărut la Curtea de Apel ținând Coranul în mână. Milionarul ar avea legături cu grupări teroriste

„Amelia” nu a conștientizat prin ce trecuse

După agresiunea sexuală, Tate s-a culcat liniștit, cu ea în brațe. Femeia a stat ore în șir trează, neputând să se culce toată noaptea, încercând să proceseze ce se întâmplase. Când a ajuns acasă, a plâns în cadă și a sunat un prieten să îi spună ce a pățit. Acesta i-a zis că ea tocmai trecuse printr-un viol.

Timp de foarte multă vreme, „Amelia” a negat acest presupus viol, deoarece îi era frică de părerile societății.

Citește și: Una dintre persoanele de încredere a fraților Tate este acuzată că și-ar fi bătut vecinii

Relația celor doi a continuat

Femeia a continuat să se vadă cu abuzatorul, inclusiv să întrețină relații intime, de data asta consensual. Pentru a scăpa din propriul iad, „Amelia” a menționat că își făcea scenarii în cap. S-a gândit că dacă ar întreține relații intime  de bună voie cu Tate, asta i-ar aduce liniștea pentru că nu ar mai pune-o într-o situație de degradare.

„Deci, asta am făcut. Am spus: Bine, ne vedem din nou. Nu ai preluat controlul asupra mea. Nu m-ai rănit”,  a mai zis femeia.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: FOTO- Luana Radu, schimbare radicală în închisoare! „Îngerul lui Tate” a ajuns de nerecunoscut în lipsa luxului

La un moment dat, a venit și vremea în care „Amelia” a rupt orice legătură cu Andrew Tate. După luni bune în care a negat ceea ce a pățit alături de el, a mers să depună plângere împotriva lui.

„Când ești sub controlul meu, fac tot ce îmi doresc” Mesajele șocante trimise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de agresiune sexuală

Screenshot conversație cu Andrew Tate

[Sursa foto: Vice.com]

Vice.com a publicat o serie de capturi cu mesajele pe care le primea de la Andrew Tate pe Whatsapp. „Îmi place să te violez. Monștrii sunt monștri. Când ești sub controlul meu, fac tot ce vreau”, sunt câteva din mesajele primite de Amelia.

„Când ești sub controlul meu, fac tot ce îmi doresc” Mesajele șocante trimise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de agresiune sexuală

Screenshot conversație cu Andrew Tate

[Sursa foto: Vice.com]

„Când ești sub controlul meu, fac tot ce îmi doresc” Mesajele șocante trimise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de agresiune sexuală

Screenshot conversație cu Andrew Tate

[Sursa foto: Vice.com]

Aceasta a primit și un videoclip de la Tate, unul nesolicitat, în care acesta rupea o bâtă de baseball pe tibie spunându-i cât de norocoasă a fost pentru că a fugit de el.

Polițiștii și procurorii britanici s-au îndoit de cazul ei

Poliția din Hertfordshire a confirmat ulterior pentru publicația menționată că depoziția „Ameliei” a dus la arestarea milionarului în decembrie 2015, pentru a doua oară în acel an. După ce a ieșit din custodia Poliției, Tate a continuat să fie anchetat în stare de libertate.

Citește și: "Dacă nu eşti dintr-o familie bogată, fă-ţi una!" Frații Tate și-au construit ”imperiul” pe o minciună? Asocieri cu persoane care nu există şi firme trecute pe numele mai multor femei

Totuși, când „Amelia” a cerut explicații, nu a primit un răspuns demn de un om al legii.

„Nu e vorba că Poliția nu te crede, ori că procurorii nu te cred. Este faptul că există un gram de îndoială în acest caz”,  a fost răspunsul primit de victima lui Tate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si