Iată când se vor deschide Târgurile de Crăciun în București, Sibiu și Brașov!

Când se deschide Târgul de Crăciun din București?

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti   va fi deschis publicului în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00 iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00-23:00. Accesul vizitatorilor va fi gratuit.

Calendarul programului artistic cuprinde perioadele: 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9- 11 decembrie, 16- 18 decembrie şi 23- 26 decembrie 2022. 

Citește și: Târg de Crăciun cu iz de lavandă

Programul complet al „Târgului de Crăciun Bucureşti 2022” va fi disponibil în curând pe pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

Când se deschide Târgul de Crăciun din Sibiu în 2022?

Târgul de Crăciun din Sibiu, unul dintre cele mai populare din România, se va deschide anul acesta la 11 noiembrie, în Piața Mare, și va putea fi vizitat pana la 2 ianuarie 2023.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Târgul de Crăciun București 2022 se deschide în curând! Programul evenimentelor

Oamenii vor putea să mânânce dulciuri și bucate tradiționale, să bea vin fiert aromat, dar și să cumpere cadouri pentru cei dragi. Una dintre cele mai populare atracții pentru cei mici, Atelierul lui Moș Crăciun, revine.

Când se deschide Târgul de Crăciun din Brașov în 2022?

Încă din luna mai, Primăria Brașovului a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Organizatorii au declarat că pregătirile au început încă din vară, întrucât tematica Târgului de Crăciun 2022 a fost aleasă împreună cu brașoveni. 

Ce este important de știut este faptul că Târgul de Crăciun din Brașov 2022 se va deschide pe 30 noiembrie. De asemenea, se va închide  după petrecerea de Revelion, mai exact pe 8 ianuarie 2023.

În această perioadă, oamenii sunt invitați să facă poze lângă bradul uriaș și să se bucure de atmosfera de Crăciun.

Citește și: Când se aprind luminițele de Crăciun în București în 2022?

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si