Băieții uneia dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară nu mai au actele de la locul de veci al mamei lor.

Citește și: Loredana și Costel și-au unit destinele anul trecut într-un spital din Italia. Acum românii și-au îndeplinit cel mai mare vis

Fostul soț al Ileanei Ciuculete s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani. Se pare că fii regretatei artiste nu pot recondiționa crucea mamei lor și nici nu pot plăti taxele pentru cimitir.

Din ce motiv ar putea fi dezgropată Ileana Ciuculete  

"Actele ar fi trebuit să fie la Cornel. Încă din luna februarie a acestui an am fost cu avocata la Asociația Cimitirelor și Crematoriilor și am depus o cerere. 

Fără actul acela, nu pot să le plătesc, acolo, taxa. Voiam să pot plăti taxa anuală, care cred că nu e plătită de când a murit Cornel Galeș, de vreo trei ani. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pare incredibil, dar noi nu putem plăti, dacă nu avem actul acela doveditor. Am făcut cerere și ni s-a spus că se rezolvă până prin iunie. Nu s-a întâmplat acest lucru. În august, am sunat iar și a spus că nu se lucrează.

Și iată cum trec anii și nu putem face nimic", a dezvăluit fiul cel mare al Ileanei Ciuculete, Mugurel Sfetcu, conform jurnaliștilor de la  viva.ro.

Citește și: Doi români au fost snopiți în bătaie de concubinul fiicei lor. Au ajuns în stare gravă la spital

"La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile", a adăugat fiul interpretei de muzică populară.

Cornel Galeș s-a stins din viață în urmă cu trei ani, în Spania, în urma unui accident cumplit de mașină. Bărbatul a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete, soția lui.   

Citește și: Polițiști bătuți cu pietre și topoare. Un bărbat a fost arestat preventiv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si