Cartofi la cuptor cu caşcaval şi bacon. Se prepară rapid, iar gustul este incredibil de bun
Cartofii la cuptor. Vă prezentăm azi o rețetă simplă și delicioasă. Comnbinația de cartofi, cașcaval și bacon la cuptor este excelentă și va fi pe placul tuturor membrilor familiei. Iată cum se prepară!
Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i felii medii. Într-o oală cu apă, adaugă sare, iar atunci când fierbe pune cartofii. Când s-au fiert, se scurg foarte bine. Se așează într-o tavă de cuptor feliile de cartofi fierţi şi pune printre ei cubuleţe de unt.
Cartofi la cuptor. Serveşte cu pătrunjel tocat mărunt ca fel principal sau ca garnitură pentru friptura de pui sau porc.
Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche
Pentru o cină perfectă, cu familia sau prietenii, prepară cartofi ţărăneşti folosind o reţetă foarte veche.
Cartofi ţărăneşti. Pentru a prepara cartofii, aveţi nevoie de următoarele ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ceapă, 200 grame de bacon, 1 ceaşcă suc de roşii, 2 linguri de smântână, piper, sare, pătrunjel proaspăt şi ulei.