Implicat intr-un scandal imens, cel al dezinfectantilor diluati in spitale, patronul Hexi Pharma era cercetat de procurori si la un pas de a fi arestat preventiv. Accidentul sau, produs pe un drum drept, fara probleme, este suspect pentru cei mai multi, anchetatorii luand in calcul mai multe variante, de la o defectiune a masinii, pana la sinucidere, dar nu sunt excluse nici variantele de genul “a fost ajutat sa se sinucida”, asa cum speculeaza unii.

Dumitru Tinu a fost gasit mort in masina rasturnata pe marginea drumului
Dumitru Tinu a fost gasit mort in masina rasturnata pe marginea drumului

Accidentul lui Dan Condrea are multe asemanari cu cel al lui Dumitru Tinu, fostul jurnalist si patron al trustului Adevarul, care a murit in 1 ianuarie 2003. Dumitru Tinu se afla singur in masina sa, in dimineata primei zile a anului 2003 si se indrepta de la Bucuresti la Breaza, unde avea o casa de vacanta. In conditii misterioase inca, masina a iesit de pe sosea, in zona Padurii Romanesti din judetul Prahova si s-a rasturnat intr-un sant adanc. Spre deosebire de masina lui Condrea, autoturismul jurnalistului nu prezenta avarii seriaose, insa soferul a fost gasit mort.

Masina lui Dumitru Tinu s-a rasturnat intr-un sant adanc
Masina lui Dumitru Tinu s-a rasturnat intr-un sant adanc

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ca si la Condrea, nici in cazul accidentului lui Tinu, pe sosea, masina nu lasase urme care ar fi aratat ca a existat franare inainte de a se prabusi in sant.

Desi, anchetatorii au inchis dosarul mortii lui Dumitru Tinu spunand ca acesta a fost un simplu accident, ca urmare a faptului ca soferul ar fi facut comotie cerebrala, fiul fostului jurnalist, Andrei Tinu, sustine ca tatal sau

ar fi fost omorat si apoi asezat in masina.

De altfel, prima reactie a lui Andrei Tinu dupa accidentul in care a murit Dan Condrea a fost: “Inca un accident de masina care acopera o crima? Ce asemanari izbitoare gasiti cu “accidentul” tatalui meu?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si