Close sidebar
Close sidebar

Catalin Cazacu de la Exatlon, sustinut de intreaga comunitate de motociclisti din Romania!

Unii telespectatori il prefera pe Giani Kirita, altii pe Diana Belbita... cand vine vorba de motociclistii romani insa, pasionatii de motoare il sustin neconditionat pe "fratele" lor, Catalin Cazacu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se stie ca toti motociclistii sunt "infratiti", astfel ca membrii comunitatii moto din Romania il sustin la Exatlon pe Catalin Cazacu, campionul national la motociclism.

Zeci de mesaje de sustinere pentru Catalin Cazacu au aparut recent pe grupul de facebook "Motocicleala", una dintre cele mai mari comunitati de motociclisti din tara.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Careva cu colegul nostru?"

"-Prezent! De la inceput!"

"E pe viata lui...foarte calculat. Felicitari pentru el si echipa lui! Forza Cazacu!", au fost doar cateva dintre mesajele postate de catre motociclistii romani!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI