Close sidebar
Close sidebar

Catalin, jandarmul din Teleorman, si-a anunat sinuciderea pe Facebook! Care a fost ultimul lucru pe care l-a facut inainte sa apese pe tragaci

Cu cateva minute inainte sa se impuşte in cap, jandarmul din Teleorman şi-a sters contul de Facebook, potrivit observator.tv. Cei care au observat ca nu mai are cont pe cunoscuta reţea de socializare nu s-au gandit nicio clipa ca acesta işi pregateşte moartea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 In varsta de 41 de ani, Catalin Predescu s-a sinucis noaptea trecuta, chiar in sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Teleorman. Trupul fara viaţa al jandarmului a fost gasit intr-o balta de sange de colegii sai in aceasta dimineata.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Tragedia s-a petrecut putin inainte de miezul noptii, chiar inainte ca subofiterul sa intre in serviciu, conform declaraţiilor facute de  reprezentantii IJJ Teleorman. Colegii subofiţerului Catalin Predescu au marturisit ca era unul dintre jandarmii cu vechime si rezultate bune, fiind avansat in grad de termen.

Potrivit reprezentantilor IJJ Teleorman, jandarmul era apt psihologic si a fost testat ultima oara in aprilie 2017. La ultima testare psihologica, in 2017, obţinuse calificativul foarte bine.

Subofiţerul Catalin Predescu era casatorit si avea un copil. El era din Turnu Magurele, insa locuia in Alexandria. Politistii criminalisti din cadrul IPJ Teleorman au deschis o ancheta, cercetarile fiind coordonate de un procuror militar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI