Vlad Petrișor, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Raportul arată că șoferul era sub influența substantelor stupefiante la momentul producerii accidentului

„Ieri, ministrul Cătălin Predoiu a prezentat concluziile raportului Corpului de Control de la IPJ Constanța și spunea că există într-adevăr mai multe nereguli din seara accidentului.

În primul rând, raportul arată că Vlad Pascu a fost oprit de mai multe ori de Poliție, însă nu a fost sancționat pentru că nu avea semnele de începător și nici nu i-au fost luate plăcuțele de înmatriculare,

pentru că nu avea un RCA valabil. În plus, nu s-a ținut cont nici de apelul la 112 făcut înaintea accidentului, iar polițiștii nu au dat drumul la bodycam-urile din dotare până în momentul în care l-au testat pentru alcool.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tot ministrul ne-a transmis că în urma acestor concluzii șeful IPJ Constanța a decis să își înainteze demisia. Vrea Cătălin Predoiu o reformă în Ministerul de Interne și vrea noi reguli pentru șoferi, dar și pentru polițiști. Printre propuneri se numără testarea antidrog a celor care își doresc să obțină permisul de conducere, mărirea pedepselor pentru conducerea sub influența substanțelor interzise și confiscarea mașinii atunci când în autoturism sunt găsite droguri.”

, transmite Vlad Petrișor, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si