Close sidebar
Close sidebar

Cateva tinere din Piatra Neamt, filmate in timp ce se epilau la strand

Infrumusetare mai ceva ca la un salon de lux. Citeva tinere din Piatra Neamt, au ales un mod mai inedit de a-si intretine frumusetea, la iarba verde. O filmare incredibila a surprins un tinar din Neamt care a asistat la scene cum rar ii-e dat sa vezi intr-un spatiu public dintr-o reputabila statiune turistica de interes national.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sa crape de ciuda toate cosmeticienele din Piatra Neamt, si nu alta. Pe patura, la iarba verde, trei dintre printese sunt la foc automat. Doua cu munca, cealalta cu induratul. A patra e si ea in priza, dar la telefon, probabil incercand disperata sa-si faca rezervare la un salon adevarat!

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Imaginile sunt filmate la strand, unde fetele au ajuns ca sa faca plaja. Doar ca au uitat un aspect important: ca nu se pot etala in toata splendoarea lor...neepilate. Cum urgenta e urgenta, s-au pus pe treaba.

Si da-i, si lupta, si da-i si lupta, cu benzile salvatoare din trusa de ...."prim-ajutor" pentru bronz uniform.

La final, iat-o si pe castigatoare! Mandra nevoie mare ca a invins in lupta cu propriul par, ne-a fluturat in vant si...dovada!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI