Celebra actriţă americană Catherine Zeta-Jones, cunoscută din filme ca „The Mark of Zorro”, „Traffic” şi „Chicago”, s-a declarat „nerăbdătoare” să interpreteze rolul Morticia Addams în serialul filmat în România pentru Netflix.

Citeste si: Faimosul actor Michael K. Williams a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din New York

Catherine Zeta-Jones, vise de prințesă la Peleș

Catherine Zeta-Jones a postat pe Instagram imagini video din fața Castelului Peleș, însoțite de un scurt comentariu, cu titlul Vise de prințesă (Princess Dreams)  „Dacă aş fi o prinţesă, aici mi-aş dori să trăiesc”, a exclamat frumoasa actriţă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Castelul Peleș este un palat din Sinaia, construit între anii 1873 și 1914. Construită ca reședință de vară a regilor României, clădirea se află, în prezent, în proprietatea Familiei Regale a României și adăpostește Muzeul Național Peleș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în teatrul românesc. S-a stins din viață actorul Cornel Nicoară

Zeta-Jones: "Abia aştept să filmez”

În vârstă de 52 de ani, Zeta-Jones le-a a declarat reporterilor Entertainment Tonight, pe covorul roşu la gala premiilor Primetime Emmy, că abia aşteaptă să interpreteze rolul în serialul „Wednesday”.

“Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez”, a declarat Catherine Zeta-Jones, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Citeste si: Taner Olmez, „Doctorul minune” din serialul omonim, de la Kanal D: „Actoria nu trebuie făcută pentru a deveni faimos”

Doi actori români au roluri în “Familia Adams”

Alături de Catherine Zeta-Jones vor juca și doi actori români. George Burcea a fost ales pentru a interpreta rolul lui Lurch, majordomului familiei Addams, în timp ce Victor Dorobanțu va interpreta rolul lui Thing.

De asemenea, Gwendoline Christie, cunoscută din serialul “Game of Thrones”, va avea rolul rivalei Morticiei.

Serialul va prezenta povestea lui Wednesday, mezina familiei Adams, care se va deplasa la Nevermore Academy.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si