Close sidebar
Close sidebar

Caz revoltător la Focșani! Mai multe infirmiere de la un azil, acuzate că au furat din mâncarea bătrânilor

Mai multe ingrijitoare si infirmiere de la un azil de batrani din Focsani sunt cercetate de politisti, dupa ce ar fi fost prinse, spun oamenii legii, ca fura din mancarea celor pe care ii ingrijesc. Pana la o concluzie a anchetei, cei asupra carora planeaza suspiciunea lucreaza in continuare in centru. Desi acuzatiile sunt grave, conducerea acestuia a refuzat sa faca vreo declaratie.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

18 angajate de la caminul pentru persoane varstnice sunt acuzate ca ar fi dus mancarea in camera de garda a centrului, in loc sa le-o dea batranilor.
Am incercat sa aflam direct de la seful caminului, preotul Catalin Ifrim, cum stau lucrurile insa acesta a refuzat sa stea de vorba cu noi.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cei care au sesizat neregulile la Politie au fost chiar reprezentantii Corpului de Control ai primarului din Focsani. Oamenii legii au declansat o ancheta penala pentru comiterea infractiunii de furt de alimente. Chiar daca sunt cercetate 18 persoane, acestea lucreaza in continuare la azil.

Caminul pentru Persoane Varstnice Focsani a fost si in aceasta vara in centrul unui scandal.
O infirmiera l-a acuzat pe preotul care conduce institutia ca a agresat-o sexual si a depus plangere la Parchet.
Dosarul nu a fost inca solutionat asa ca actualul director e in continuare in functie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI