La început de an suntem intotdeauna plini de energie, de speranţă şi de visuri...Ne dorim împlinire, fericire, linişte, bunastare şi, în primul rând, sănătate. Şi nu doar pentru noi, ci şi pentru apropiaţii noştri. Ei bine, gândurile bune şi suportul moral sunt extraordinare şi indispensabile, dar câteodată am putea să oferim mai mult când semenii noştri au nevoie de noi.

Iar când semenii sunt copii, viitorul nostru, suntem datori să facem tot posibilul să-i sprijinim. Sanziana, protagonista noastră de astăzi, este o fetiţă adorabilă, cu chip angelic şi un zambet luminos, în ciuda faptului că nu poate gusta din plin din miracolele copilăriei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nu poate să alerge, să se joace şotronul, de-a v-aţi ascunselea...Nu poate nici să meargă fără ajutorul mamei ei. Micuţa se poate recupera cu tratamente, dar lipsa banilor îi rapeşte şansa la o viaţă normală. Mama ei o creşte singură şi munceşte de dimineaţa până seara ca femeie de serviciu, dar din banii câştigaţi abia îşi permite să cumpere mâncare pentru o lună întreagă.

Şi pentru că nu are cine să rămână cu fetiţa când ea e plecată, femeia face curăţenie cu micuţa în spate. Pare greu de crezut, ştim, dar asta este drama prin care trec un ingeraş şi mama lui. Este nedrept dar noi putem să ne mobilizăm şi să le dăm o mână de ajutor. Sânziana merită un 2019 de poveste.

Acesta este contul deschis la BCR unde puteţi dona pentru micuţa Sânziana. 

RO23RNCB0625047777240001, în lei, titular Coman Roxana Ionela

Pentru mai multe detalii, contactaţi-o pe mama fetiţei la tel 0735557390 sau pe pagina de facebook ROXANA COMAN      


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si