Close sidebar
Close sidebar

Ce a aflat de curand Cristian Cioaca. Desi se afla in puscarie.... - E terminat dupa ce a primit vestea asta

Cristian Cioaca, politistul care ar fi ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat in 2014 la 16 ani si opt luni de inchisoare. Pe langa aceasta problema, Cristian Cioaca se confrunta acum si cu probleme financiare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi se afla inchis de cativa ani, Cioaca continua sa acumuleze datorii si din spatele gratiilor. Asociatia de proprietari a blocului in care Elodia Ghinescu a detinut un cabinet de avocatura a reusit sa obtina in instanta dreptul la plata restantelor la intretinere, restante in valoare de 11.000 de lei.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cristian Cioaca a pierdut si apartamentul in care a comis crima, acesta fiind luat pentru neplata de catre banca la care Cioaca avea un credit. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI