Close sidebar
Close sidebar

Ce a facut sora Aurei Ion, tanara moarta in accidentul aviatic din Apuseni, chiar in ziua de Craciun!

Se implinesc, peste cateva zile, 4 ani de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta la Medicina, Aura Ion.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In memoria tinerei, familia Ion a infiintat o fundatie care ajuta copiii nevoiasi, iar sora ei mai mare este presedintele acestei organizatii. Marianaa Ciuca locuieste in Marea Britanie, dar in aceasta perioada se afla in tara, iar in ziua de Craciun a fost la mormantul surorii ei, din Cimitirul Militari. Acolo, printre, flori, fotografii si medalii castigate de reprezentantii fundatiei la diverse competitii sportive la care au participat in memoria Aurei, Mariana a agatat si cateva ornamente de Craciun.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Aura Ion era studenta la Medicina si se afla, in calitate de voluntar, in avionul care s-a prabusit in ianuarie 2014 in Muntii Apuseni, ea si pilotul Adrian Iovan pierzandu-si viata in urma accidentului. Familia Aurei se lupta si acum cu autoritatile considerand ca tanara nu a murit din cauza prabusirii avionul si ca ea ar fi putut sa fie salvata daca cei responsabili ar fi ajuns la timp la epava.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI