Plecata dintre noi pe 1 august, la 92 de ani, Regina Ana a fost inmormantata sambata la Curtea de Arges, zeci de mii de oameni participand la ceremoniile desfasurate la Bucuresti si tara. Disparitia sotiei Regelui Mihai a fost onorata sambata si de primarul ales al Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea.

Insotita de o amica, fosta prezentatoare a stat la coada in fata Palatului Regal, asteptand sa se reculeaga un moment la catafalcul Reginei Ana, inainte ca acesta sa fie transportat spre Curtea de Arges.
In ciuda faptului ca Firea a purtat un taior negru, elegant, privirile curiosilor au fost atrase de pantofii sotiei lui Florentin Pandele, de culoare crem, un pic parca straini de sobrietatea momentul in cauza.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si