Close sidebar
Close sidebar

Ce au declarat reprezentantii Spitalului din Roman dupa ce un batran a fost filmat cerand ajutor

Dovada de ignoranta infioratoare intr-un spital din Romania! Un batran care a fost filmat in timp ce ruga disperat ca cineva sa-l ajute a fost minute bune ignorat de cadrele medicale. Mai socanta decat scena pe care o vedeti chiar acum este explicatia gasita de conducerea spitalului! ##VIDEO41313##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

De piatra sa ai inima si tot te infioara vaietele bietului batran!

Sprijinit in toiag, bunicul geme dupa ajutor! La suferinta bietului om... parca toti sunt surzi! Pe langa el vin si pleaca intr-o veselie asistenti si paramedici.

In fata rugamintilor fierbinti, usa de la Urgente se inchide brusc. Se mai deschide doar pentru medici si brancardieri! Hipnotizati parca, niciunul n-are ochi si urechi!

Imaginile au fost filmate, se pare, de un pacient. Odata postate pe internet au iscat indignare si revolta!

„Daca nu le bagi cel putin 50 de lei in buzunar, nici nu se uita la tine. Astepti cateva ore bune in sala aia de asteptare, pentru cateva minute de consult. Asa-i sistemul de sanatate din Romania:corupt”, sustine o femeie.

In fata acuzatiilor, conducerea spitalului n-a ramas fara replica!

MANAGER SPITAL ROMAN: „Este vorba despre un pacient... Un purtator cronic de sonda... Ma rog, a fost rezolvat. Astepta pe hol sa plece acasa cu ambulanta. Asa face dumnealui de cate ori vine, asa se vaita dumnealui!”.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

In ciuda imaginilor care socheaza, sefii spitalului din Roman nu vorbesc despre sanctiuni. Vor sa afle cine a indraznit sa filmeze scena!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI