Au apărut noi imagini terifiante de la petrecerea de la Padina, județul Dâmbovița! Anchetatorii au analizat firul evenimentelor de la petrecerea vedelor, care într-un final au dus la tragedie.

Cum au arătat ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel?

Atunci, Sorin Anghel, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de către cei fii ai vrăjitoarei Sidonia.

Conform ultimelor imagini publicate de Gândul  conflictul ar fi pornit în interiorul hotelului, mai precis în zona barului, acolo unde familia și apropiații lui Sorin dansau.

”Noi am dansat pe parcursul serii mai multe ore. La un moment dat, eu m-am urcat pe un scaun și am continuat să dansez. Unul dintre bărbații de etnie romă a venit în zona unde dansam și a început și el să danseze. Nu am fost atentă la acest bărbat fiind amplasat pe dreapta mea, iar soțul meu în fața mea. L-am văzut pe soțul meu când i-a dat cu pumnul acelui bărbat ”, a povestit soția victimei, potrivit sursei citate mai sus. 

Noi imagini crimă Padina

Imagini susprinse de camerele de supraveghere de la petrecerea de la Padina.

[Sursa foto: Gândul]

Citește și: Instructorul de la înot de la Dinamo a fost trimis în judecată! Ce daune cere familia minorei?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Atunci, Laurențiu Marin, zis Solomon, care era îmbrăcat într-un tricou alb a fost surprins cu arma crimei în mână. Deja victima fusese înjunghiată și se afla pe un scaun, în agonie.

Înainte de a-și da însă suflarea, bărbatul din Târgoviște reușise să iasă afară, acolo unde a sperat că întregul conflict s-a terminat. Cu toate astea însă, totul s-a mutat în parcarea hotelului, acolo unde Sorin a fost înconjurat de mai mulți indivizi, care l-au lovit grav.

În cele din urmă, el a căzut la pământ, iar cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia au fugit cu o mașină, însă au fost prinși de polițiști la aproximativ 20 km de la stațiunea Sinaia.

Potrivit raportului legiștilor, victima a fost tăiată de mai multe ori, de patru ori în zona capului și de două ori în spate, aceste două lovituri cauzându-i moartea.

Noi imagini crimă Padina

El este Sorin Anghel.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Elena Udrea, în fața unui nou verdict. Fostul ministru este acuzat de DNA că ar fi primit 5 milioane de dolari, prin intermediari

Acum, soția lui Sorin Anghel cere despăgubiri din partea hotelului unde a avut loc tragedia, în timp ce vinovații nici acum nu și-au recunoscut fapta. Cei trei interlopi sunt arestați de pe data de 11 februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si