Suverana s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, iar astăzi fiul ei, Charles, a fost proclamat rege sub numele de Charles al III-lea.

De ce boală suferea Elisabeta a II-a

„Se pare că există posibile dovezi ale bolii vasculare periferice. Este o tulburare de circulație a sângelui care face ca vasele de sânge din afara inimii și creierului să se îngusteze, să se blocheze.

Citeste si: Ce avere are acum prințul William, după moartea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a. Noul Duce de Cornwall a moştenit o proprietate imensă

Uneori poate duce la insuficiență cardiacă. Dacă circulația periferică este atât de slabă, organele nu primesc o cantitate bună de sânge. Poate fi un semn de insuficiență multi-organică",  a declarat medicul Deb Cohen-Jones pentru FEMAIL.

Charles al III-lea a fost numit Rege al Marii Britanii

El a susținut astăzi și primul discurs, în calitate de rege, pentru națiune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citeste si: Presa din Marea Britanie a dezvăluit ce se va întâmpla cu câinii suveranei. Cei trei câini aveau propriul bucătar

"Aşa cum a făcut regina cu atât de neclintit devotament, şi eu, acum, mă angajez solemn ca, în timpul pe care mi-l va mai lăsa Dumnezeu, să susţin principiile constituţionale din inima naţiunii noastre.",  a declarat Regele Charles al III-lea.

"Pentru draga mea mamă: în momentul în care îţi începi ultima călătorie pentru a te alătura dragului meu tată, doresc să-ţi spun doar atât: îţi mulţumesc!", a mai spus Regele Charles al III-lea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si