Noi astăzi ne-am gândit să îți recomandăm câteva cărți din care poți să alegi ce să iei cu tine pe plajă sau la cabana de la munte.

Oamenii pe care îi întâlnim în vacanță – Emily Henry

Am descoperit-o recent pe Emily Henry și nu pot decât să spun ca mi-a plăcut la nebunie, așa că nu am cum să mă abțin să nu recomand această carte.

Această carte este doi prieteni foarte buni care sunt complet diferiți.

Citeste si: 21 martie- Ziua Internațională a Poeziei. Ce semnificație are, de fapt, această sărbătoare literară

Poppy iubește aventurile și călătoriile, în timp ce Alex a învățat să aprecieze originile sale. Cartea are un umor vibrant iar personajele sunt absolut incredibile, cu siguranță nu o vei lăsa din mână.

Cei fără luna de miere – Christina & Lauren

Christina și Lauren, co-autorii, au scris foarte multe comedii, însă aceasta este una dintre preferatele mele. Olive, care are impresia că dragostea este un sentiment urât, și inamicul ei Ethan și-au pus deoparte diferențele pentru a merge împreuna pentru luna de miere. Această aventură vine în urma unei toxiinffecții alimentare care il lovește pe toti participanții la nunta surorii ei.

Citeste si: Cartea care înlocuiește...sosul de pizza

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Cei doi merg in Hawai, nu trebuie să plătească nimic, doar să mearga împreună și să se distreze.

Aceasta se întâlnește cu șeful ei, iar întrega vacanță trebuie să se prefacă că ea și Ethan sunt proaspăt căsătoriți și fericiți. Cartea este absolut adorabilă și plină de umor.

Jocurile moștenirii – Jennifer Lynn Barnes

Dacă îți plac cărțile pline de mister trebuie să citești această carte. Viața lui Avery se schimbă total în urma unei moșteniri, miliardarul Tobias Hawthorne moare și îi lasă ei toată averea lui. Aceasta nu îl cunoaște pe Tobias și nici nu are idee de ce a primit tocmai ea aceasta avere.

Citeste si: Cele mai bune cărți pentru copii ale anului

Însă, pentru a intra în posesia moștenirii, aceasta, trebuie sa rezolve o serie de puzzle-uri, ghicitori și coduri care se găsesc in reședinta Hawthrone. În această casă, locuiesc mai multe persoane, care, evident se așteptau să primească această moștenire. Cu siguranță te va ține în suspans fiecare pagina citită.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

Fiecare carte este unică în felul ei, așa că fă-ți un ceai sau toarnă-ți un pahar de vin si deschide una dintre aceste cărți. Dacă esti pe plajă, comandă un cocktail, aprinde o țigară de foi și cu siguranță vei avea o zi relaxantă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si