Close sidebar
Close sidebar

Ce contine serverul lui Hillary Clinton?

,


DISTRIBUIE
acest articol

Numele romanului a aparut in investigatia federala a carei subiect este nimeni alta, decat Hillary Clinton, care ar fi tinut pe serverul ei 2.200 de informatii considerate acum clasificate si alte 22 de nivel “Top Secret” in anul 2013.

Ca raspuns la cele afirmate de Marcel Lehel Lazar, echipa lui fostului secretar de stat a trimis un comunicat in care afirma ca “ nu exista absolut nicio baza pentru a crede cele spuse de acest infractor din celula lui. Pe langa faptul ca nu ofera nicio dovada pentru ce sustine, descrierea facuta de el serverului scretarului Clinton este incorecta. Este de neconceput ca ar fi obtinut acces la emailurile ei fara sa le faca publice, la fel ca in cazul celorlalte victime ”.

 

Citeste si: S-a tăiat ajutorul de încălzire. Ce venituri vor primi românii în această iarnă? Oamenii sunt revoltați- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

 

Hackerul roman sustinea ca a putut accesa serverul, oferind detalii despre cum a facut-o si despre ce a gasit intr-un interviu pentru Fox News acordat in inchisoare si intr-o serie de convorbiri telefonice cu televiziunea americana.



Marcel Lehel, 44 de ani, are de infruntat noua capete de acuzare, inclusiv trei privind accesul neautorizat in computere protejate, a anuntat Departamentul pentru Justitie din SUA intr-un comunicat.

Potrivit rechizitoriului, Lehel „a spart emailuri si conturile de pe retele de socializare ale unor victime de nivel inalt, inclusiv un membru de familie a doi fosti presedinti, un fost membru al Cabinetului SUA, un fost membru al statului major SUA si un fost consilier prezidential”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI