Aurelian Preda a murit, in septembrie 2016, la Viena. Indragitul cantaret de muzica populara, bolnav de cancer, a incercat sa isi prelungeasca viata cu ajutorul medicilor austrieci, insa tratamentul si interventiile disperate ale specialistilor nu au mai avut niciun efect asupra organismului sau. "Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 46 de ani, dar destinul a fost necrutator cu el. Dumnezeu sa-l odihneasca", au spus, atunci, apropiatii lui Preda, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ionela Prodan a fost devastata de boala lui Aurelian Preda! Cand a aflat ca este bolnav!

Cu vreo cateva luni inainte de a se stinge pe patul de spital din Austria, Aurelia Preda s-a intalnit cu Ionela Prodan la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Intr-una din pauzele de publicitate, Preda i-a spus cantaretei ca sufera de o maladie la pancreas si ca ii este foarte frica de ceea ce va urma- tratamente si o interventie chirurgicala in strainatate.

Atunci, Ionela Prodan a fost devastata de boala lui Aurelian Preda!  “L-a privit cu multa mila si parca nu ii venea sa creada ce aude. I-a zis ca daca are nevoie de orice de la ea sa ii ceara si, apoi, l-a sfatuit un lucru. “Vezi unde te duci, Aureliane, sa fie cineva impreuna cu tine, Doamne fereste, sa nu te prapadesti singur”, au fost cuvintele sale.

Pe urma, l-a luat de mana si l-a imbarbatat. Asa era Ionela, o persoana puternica”, au dezvaluit oamenii de la fata locului, care, acum, rememoreaza momentele de la vremea respectiva si spun cat crud a fost destinul ca regina muzicii populare din Dabuleni sa moara de aceeasi boala ca si regretatul artist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si