Ilinca Vandici, prezentatoarea celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D, rememoreaza, cu drag, in febra pregatirilor anuale ale absolventilor de liceu, pentru examenul de Bacalaureat, clipe din perioada ultimului an din ciclul liceal. Vedeta povesteste ca, de mare ajutor, la examenul final de BAC, i-a fost dragostea pentru limba si literatura romana, proba la care a obtinut o nota mare.

A fost foarte greu si cu foarte mari emotii. Am facut meditatii, inca de la inceputul ultimului an de liceu. Pentru mine, limba si literatura romana au fost si vor fi o pasiune, asa ca la Bacalaureat, la acest capitol, nu am avut mari emotii; eram foarte bine pregatita. <Pe vreme mea>, se memorau analizele literare pentru examen. Nu am excelat la matematica, dar am obtinut o nota destul de buna”, povesteste Ilinca Vandici. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Indragita vedeta ii sfatuieste pe cei care se pregatesc de examenul maturitatii sa dea dovada de seriozitate si sa asimileze informatii care le vor fi de ajutor pe parcursul anilor.

“Nu stiu exact cum arata programa scoalara in acest moment, dar pe cei care vor da examenul de BAC ii sfatuiesc sa ia in serios acest examen, sa il trateze ca fiind unul de maturitate pentru ei. Ok, si notele sunt importante, dar mai important este sa ramai cu ceva dupa acest examen. Daca, peste ani, esti intrebat cine este George Bacovia sau care este orasul de resedinta a unui anumit judet, sa nu fii pus in imposibilitatea de a raspunde”, puncteaza

Ilinca Vandici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si