Close sidebar
Close sidebar

Ce le-a obligat un taximetrist sa faca pe doua cliente care nu au avut bani sa-si achite cursa

Cum s-a razbunat un taximetrist pe doua tinere care nu au avut suficienti bani ca sa-si achite cursa. Integul moment a fost filmat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Un sofer de taxi din orasul rusesc Khabarovsk a obligat doua tinere, care nu au avut bani suficienti pentru a-si plati cursa, sa-si toarne pe fata antisepticul verde cunoscut sub numele de „zelyonka”.

 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Incidentul a fost filmat si postat apoi pe Instagram. Nu este singurul caz de acest fel. Multi taximetristi rusi si-au facut o obisnuinta de a folosi antisepticul ca „instrument” al razbunarii sau pur si simplu pentru a-si varsa nervii pe pasagerii incomozi, relateaza The Moscow Times, citat de DIGI24.

In perioada sovietica, substanta verde, extrem de ieftina In farmacii, era folosita pentru tratarea taieturilor sau zgârieturilor.
Insa, odata cu venirea la putere a presedintelui rus Vladimir Putin, zelyonka a devenit o veritabila moda In rafuielile politice dintre Kremlin si liderii opozitiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI