Așadar, o primă tendință a anului 2022 este mobilierul convertibil sau multifuncțional. Versatilitatea va reprezenta o obișnuință în perioada următoare, iar orice baie se dorește a fi proiectată, întâi se va ține cont de funcționalitate, iar mai apoi de partea estetică. De exemplu, vor fi luate mai mult în calcul dulapurile cu oglindă încorporată, dar și gama de măști lavoare care permite depozitarea obiectelor de igienă și cosmetică.

Piesele de mobilier multifuncționale sunt pretabile chiar și în băile mari, căci permit depozitarea mai multor obiecte și produse pentru igienă. În plus, atunci când nu sunt depozitate la vedere toate produsele esențiale dintr-o baie, spațiul va avea un aspect estetic mai plăcut și cu mult mai elegant.

Ce culori și stiluri se poartă în amenajarea băilor în 2022?

Ca stil, cu siguranță minimalismul și modernul își păstrează locul pe podium. Dar nu trebuie să uităm că materialele naturale au fost în ultimul an la mare căutare, iar începând cu 2022 această tendință va fi în plină ascensiune.

Citeste si: Stilurile rustic, vintage sau industrial- tot mai abordate în zilele noastre. Iată de ce

Mobilierul de baie din lemn masiv tratat va reprezenta o soluție bună pe termen lung într-o baie, durabilitatea fiind un element cheie al tendințelor din 2022.

De asemenea, utilizarea materialelor naturale în amenajările interioare va fi o modalitate excelentă de a aduce în propria locuință atmosferă liniștitoare pe care ne-o oferă natura!

Tendințele anului 2022 vor pune accentul pe tonurile calde, care amplifică sentimentul de comoditate, pe accentele de negru și antracit, și pe nuanțele de verde. Se știe că verdele este o culoare liniștitoare și plăcută, astfel, este ideală ca pată de culoare în orice baie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sunt disponibile diverse modele de mobilier de baie antracit sau cu accente de negru, care pot fi folosite în decorul băii în 2022.

Citeste si: 5 metode prin care locuința va fi mai luminoasă

Cum alegi un mobilier de baie de calitate?

Mobilierul de baie este conceput astfel încât să reziste în fața condițiilor de umezeală. Însă, depinde foarte mult de materialul de fabricație. De cele mai multe ori, regăsim în magazinele de profil mobilier de baie fabricat din MDF sau din PAL. La o simplă comparație din punct de vedere calitativ, cu siguranță MDF-ul este o variantă mai rezistentă în timp. Dar nu trebuie să exclusă nici varianta de a alege măști lavoare și dulapuri pentru baie din PAL tratat și acoperit cu folie. Întreținute corespunzător, pot avea o durată de viață destul de extinsă.

Ce mobilier de baie să alegi pentru amenajare 2022?

Ce mobilier de baie să alegi pentru amenajare 2022?

Cel mai de calitate mobilier de baie, este cel din fabricat din lemn masiv. Bineînțeles, lemnul este supus unor serii de tratamente care asigură rezistența la uzură și în timp. Nu doar că este mai calitativ, ci arată mai elegant, datorită finisajelor atent lucrate. Cu toate acestea, mobilierul de baie din lemn masiv este destul de costisitor, iar dacă se dorește schimbarea mobilierul după o perioadă ceva mai scurtă de timp, nu se merită investiția.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Ghid de cumpărare: Cabina de duș

Reamenajarea unei băi este un proces creativ și, totodată, complex. Dacă vrei o baie care să reziste mulți ani de acum înainte, ar fi bine să aloci un buget ceva mai mare. Dacă nu dispui de el, poate ar trebuie să faci o selecție în ceea ce privește elementele de decor și să cumperi doar ceea ce îți este cu adevărat de folos.

Dacă ai în plan ca baia amenajată să o păstrezi o perioadă determinată de timp, atunci poți alege și produse din gama de mijloc. Cu siguranță, va ieși la fel de frumoasă precum îți dorești!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si