Mai exact, vorbim despre Taylor Rene Parker, o tânără în vârstă de 29 de ani, care a comis crimă care a terifiat o planetă întreagă în urmă cu 2 ani, în Texas, Statele Unite ale Americii.

Procesul în cazul crimei macabre a început luni, 12 septembrie 2022, într-un tribunal din New Boston, potrivit jurnaliștilor americani.

Citeste si: Două surori au fost găsite spânzurate, după ce ar fi fost răpite și violate

Procurorii care se ocupă de caz au stabilit că Parker și-a plănuit până la cel mai mic detaliu, în decursul a luni de zile, faptă macabră. Acum, tânăra în vârstă de 29 de ani riscă să primească pedeapsa cu moartea pentru faptele sale.

Cum a plănuit tânăra să-i fure copilul nou născut celei căreia trebuia să-i fie moașă

Taylor Rene Parker le-a spus rudelor și iubitului ei că este însărcinată, când, în realitate, aceasta nu putea avea copii. Tânăra, la acea vreme în vârstă de 27 de ani, s-a dat drept moașă pentru a putea întâlni femei însărcinate.

Citeste si: Alcoolul se scumpește imediat după țigări. Viciile sunt scumpe în România

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Femeia și-a ales victima în persoana lui Reagan Simmons-Hancock, o tânără în vârstă de 21 de ani, însărcinată, care urma să nască în curând.

Moașa a ucis-o pe Reagan  în a șaptea lună de sarcină

Tânăra în vârstă de 21 de ani era însărcinată în șapte luni și jumătate atunci când a fost înjunghiată de cea care ar fi trubuit să o ajute să nască.

Imediat după ce a comis oribila crimă, Parker a scos copilul din uterul lui Reagan, l-a pus în mașină și a fugit de la locul crimei.

A fost oprită de poliție și i-a mărturisit ofițerului de patrulă că a născut pe marginea drumului, iar copilul ei nu respiră. Criminala și copilul scos prematur din pântecele mamei au fost transportați la spital.

Citeste si: O femeie era cât pe ce să își arunce la gunoi biletul câștigător la loto în valoare de 1 milion de dolari

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața nou născutului și au devenit suspicioși când așa-zisa mamă a refuzat să fie examinată, după care au anunțat autoritățile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ancheta a scos la iveală faptul că Parker a comis atrocitățile în timp ce fiica de 3 ani a victimei dormea în camera alăturată.

Citeste si: Tragedie în Franța. O româncă s-a stins din viață într-un accident cu autorulota condusă de soțul ei

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si