Close sidebar
Close sidebar

Ce pensie are fostul președinte Ion Iliescu

Fostul președinte al României vreme de două mandate, dar și ministru în perioada regimului comunist, Ion Iliescu ia lună de lună o sumă consistentă de bani, din pensie.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce pensie are Ion Iliescu

Ion Iliescu are o pensie care îi asigură un trai de viață mai mult decât decent, acesta încasează 3.916 lei pe lună. Pe lângă acest venit, fostul președinte mai primește și o indemnizație, pentru ocuparea funcției supreme în stat, în valoare de 5.331 de lei.

În 2008 Ion Iliescu avea următoarele venituri trecute în declarația de avere: circa 54 000 lei indemnizație de senator, circa 55 000 lei indemnizație de fost președinte. 33 000 lei pensie, 8 400 lei de la Academia de Științe Agricole și Silvice și un apartament în Capitală, de 156 mp, cumpărat în 1996.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019. S-a stabilit data. Când mergem la vot

Fostul președinte al României încasează în total, pe lună, o sumă în valoare de 9.247 de lei.

Ion Iliescu mai deține și un apartament în Capitală, cumpărat în 1996, conform declarației de avere a acestuia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI