Cristian Prescornitoiu, care este angajat intr-o institutie a statului, deci bugetar, a postat pe pagina lui de socializare un mesaj jignitor la adresa romanilor din strainatate. Mesajul vine in contextul in care pe 10 august este anuntat un miting in Piata Victoriei al romanilor din strainatate. Potrivit mesajului lui Cristian Prescornitoiu, romanii care vor merge la acel miting, sunt curve, hoti si cersetori.

Cristian Prescornitoiu, care este seful Inspectoratului pentru Constructii Vrancea, a trebuit sa-si faca publica declaratia de avere.

Conform actului depus in mai 2018, bugetarul a avut in 2017 un venit anual de 90.696 de lei. La capitolul avere, bugetarul are, impreuna cu sotia, doua case si un apartament, dar si doua terenuri intravilane si unul forestier.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Conform Adevarul, Cristian Prescornitoiu se afla la sefia Inspectoratului pentru Constructii Vrancea de aproape doua decenii, fiind intermitent ba inspector sef, ba adjunct al inspectorului sef.

Mesajul lui Cristian Prescornitoiu, seful Inspectoratului pentru Constructii Vrancea, a facut valuri pe internet dupa ce a distribuit o postare in care spune ca “10 august, cea mai mare sarbatoare europeana.

Se goleste Europa de Cersetori, Hoti si Curve din Romania”. Imediat, mesajul sau a devenit viral, iar pana la urma, bugetarul si-a inchis pagina.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si