Close sidebar
Close sidebar

Ce studii are Marcel Ciolacu, candidatul la alegerile prezidențiale 2024. A dezvăluit ce note a luat la Bac

Iată ce cursuri a urmat premierul Marcel Ciolacu. A spus ce note a obținut la examenul maturității.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Premierul României, Marcel Ciolacu, candidează la alegerile prezidențiale de anul acesta. Recent, acesta a stârnit mai multe controverse după ce, într-o emisiune la care a luat parte la începutul lunii, nu a putut să spună cu exactitate ce notă a luat la examenul de Bacalaureat.

Iată ce studii are Marcel Ciolacu și ce notă a luat la examenul maturității.

Citește și: Scandal diplomatic după ce ambasadoarea Serbiei a fost atacată din spate pe o stradă din Madrid. "Asemenea acte de violență sunt inacceptabile"

[Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu]

Ce studii are Marcel Ciolacu

La vârsta de 56 de ani, Marcel Ciolacu a intrat în cursa pentru Cotroceni. Potrivit CV-ului oficial, premierul a urmat cursurile Liceului de Filologie-Istorie „Mihai Eminescu” din Buzău, între anii 1982-1986.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

5 ani mai târziu, acesta a devenit studentul facultății de Drept a Universității Ecologice din București. A absolvit universitatea privată în anul 1995. La aceeași instituție a urmat și studiile postuniversitare. Este vorba despre studii de management și finanțare locală, în anul 2004.

Patru ani mai târziu a început să urmeze cursuri la Colegiul Național de Apărare, între anii 2008-2009.

Candidatul la alegerile prezidențiale a dezvăluit ce note a luat la BAC

În ultimele săptămâni, nota pe care a obținut-o Marcel Ciolacu la examenul de bacalaureat a devenit un subiect intens discutat. Deși inițial nu a comunicat ce medie a avut la examenul maturității, mai târziu premierul a revenit asupra subiectului și a precizat că a obținut nota 7.03.

În același context a precizat și că a avut o notă mai mare la licența de la facultate. În urma acelui examen, politicianul a spus că a obținut media 9.

„Am avut proasta inspirație să dau drumul la televizor și să văd știrile. Normal că toate știrile au început că eu n-am știut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani.

Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele, să închidem acest circ.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Bacalaureatul l-am susținut când am terminat liceul. L-am luat cu media 7.03, iar dacă tot am căutat, am și diploma de licență de la facultate, unde am susținut examenul și am luat media 9. Sper că nu o să vină acum cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, printr-un mesaj video pe TikTok la începutul lunii septembrie.

Citește și: VIDEO Donald Trump și Kamala Harris, duel momentului. Cei doi candidați au avut prima dezbatere înaintea alegerilor prezidențiale: "Taci, te rog"

[Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI