„Nu credeam vreodată că o să ajung să trăiesc această zi! Mi-am făcut primul tatuaj”, a afirmat Bianca.

Ce semnifică tatuajul Biancăi Comănici?

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj și a povestit tot printr-un vlog. Bruneta și-a tatuat o fetiță cu capul în nori și totoodată aceasta a specificat că o reprezintă în totalitate.

Tânăra a avut mai multe variante de tatuaje, dar Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a optat pentru cel cu o fetiță cu capul în nori. Aceasta susține că tatuajul semnifică tot ce este ea în viața reală și îi va da putere să revină cu picioarele pe pământ.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a povestit și despre reacția părinților ei atunci când le-a spus că își va face un tatuaj. Tatăl ei nu a vrut să audă sub nicio formă de așa ceva. „Mi-am amintit că mă omoară tata dacă mă vede cu tatuaj! Mi-a zis că nu mai am ce căuta la el acasă”, a glumit Bianca Comănici.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ce tatuaj și-a făcut Bianca Comănici de la „Puterea dragostei”? Care este semnificația
Ce tatuaj și-a făcut Bianca Comănici de la „Puterea dragostei”? Care este semnificația

Citeste si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei l-a uitat pe Livian?

Andreea Mantea s-a întâlnit cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, iar fosta concurentă a izbucnit în plâns când a văzut-o pe fosta prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei.

Printre lacrimi, Bianca Comănici i-a dezvăluit vedetei mai multe detalii despre despărțirea de Livian.

„Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut… Nu, prefer să ignor, e mai bine așa”, a spus Bianca, cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Nicos și Meda de la „Puterea dragostei” au părăsit competiția: „Iubirea este mai presus”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si