Close sidebar
Close sidebar

Cea mai ieftina masina de la Tesla este gata de livrare! Cat va costa Tesla Model 3

Tesla a livrat aproximativ 47.100 de sedanuri si SUV-uri in primul semestru al acestui an, nivelul inferior al estimarilor proprii, a anuntat luni compania, la scurt timp dupa ce directorul general Elon Musk a spus ca productia de serie a automobilului Model 3 va incepe in aceasta saptamana, urmand ca in decembrie sa ajunga la 20.000 de unitati pe luna, transmite Reuters.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actiunile Tesla au scazut luni cu cel putin 2,5% in urma informatiilor.

Tesla a explicat ca deficitul grav de baterii proprii a constrans productia de vrhicule pana in iunie, dar ca pentru al doilea semestru anticipeaza ca livrarile de automobile Model S si Model X vor fi mai mari decat in primele sase luni, potrivit News.ro.

Pentru primul semestru Testa anticipase ca va livra 47.000-50.000 de vehicule.

Majoritatea investitorilor se concentreaza pe perspectivele avute de Model 3, iar unii analisti erau sceptici in privinta lansarii in iulie a productiei, dupa mai multe amanari si probleme de calitate care au afectat lansarile Model S si Model X.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Musk spune despre Tesla Model 3 ca are o autonomie de 344 de kilometri, ajunge la 96 de kilometri pe ora in 5,6 secunde, iar portbagajul are o capacitate de 400 de litri.

Tesla Model 3 va avea preturi cuprinse intre 30.800 si 35.200 de euro. Diferenta de 5.000 de euro este data de functia Autopilot. Pretul este unul foarte atractiv, avand in vedere ca un Tesla Model S costa in Europa peste 68.000 de euro, noteaza greatnews.ro.

Actiunile Tesla au crescut cu peste 60% in acest an, partial ca urmare a asteptarilor unui debut in forta al productiei Model 3, primul automobil al companiei destinat pietei automobilelor de serie.

Tesla are o capitalizare de piata de 58 de miliarde de dolari, mai mare ca cea a General Motors si Ford Motor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI