Marina Godina a reactionat recent, dupa un discurs al ministrului de Interne Carmen Dan, in cazul politistului pedofil. Christian Ciocan, care a fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, i-a raspuns lui Godina, declansand un scarazboi la cutie cu Godina. „Inadmisibil ca Ministrul de Interne al României sa fie luat "la misto" pe Facebook, de un agent de politie. Constat oripilat cum un ins pe care nu-l cunosc, dar despre care inteleg ca este angajat al IPJ Brasov, scrie pe Facebook ce-i trece lui prin cap despre omul care conduce LEGITIM o instituţie de forta a României (Ministerul Afacerilor Interne),

Doamna Carmen Dan”, a postat Ciocan.

“Sa fie, oare, mai mult decat o incercare de a fi apreciat cu like-uri, de unii, de altii?! Sa fie oare o tentativa de slăbire a încrederii in Ministrul de Interne, Doamna Carmen Dan?! Ar fi extrem de grav! Pentru mult mai putin de atat un sef de politie judeteana (Şoric) a fost cercetat si demis (pentru ca a iesit in media fara aprobare, desi avea autoritatea unui inspector sef). In timpul asta domnul agent de politie se exprima cum ii vine, dar intr-un mod care produce indignare, cel putin oamenilor obisnuiti sa traiasca intr-un social bazat pe principii de respect reciproc. Si nimeni nu-i zice nimic. Resping public atitudinea acelui agent si hahaielile "fanilor" sai”, a incheiat Ciocan.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

“Secera şi Ciocanul. Aş da share, dar dl Ciocan s-a gândit să mă blocheze înainte să posteze asta. Postarea dumnealui m-a dus cu gândul la versurile unei melodii de la Paraziţii cu nişte şefi mai mari şi unii mai mici.”, a raspuns Marian Godina.

“Cât de ruşinos!!! Ministru de interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde „decât” mere. 

Doamna ministru este aceeaşi care a zis „pronume”, în loc de prenume, aceeaşi care n-a avut nicio reacţie la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliţia Română şi aceeaşi care s-a arătat imediat iritată de explicaţiile şefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP şi CPP. Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? „Decât” cine?”, scrisese Godina despre Carmen Dan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si