Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro
- Cum sunt micii? Foarte buni. Da nu-s cam mari? Na, pai si noi sunt mai solizi.
Si nu doar micii le fac cu ochiul pofticiosilor
-Avem o pastramioara de oita, avem coasta de porc, in bait, jambon, am si pastrav, am si crap si, aici, am o plachie de crap cu mamaliguta!
- Nici nu stii ce sa alegi ca sa mananci! Eu sunt venita de putin timp din Italia, nu stiu ce sa mananc mai intai.
Si cum preparatele bucatarilor sunt dintre cele mai apetisante este greu sa pleci de la targ fara sa gusti cel putin dintr-un bulz cu branza de burduf sau dintr-o tochitura de-ti lasa gura apa.
La targul culinar organizat cu ocazia Zilelor Cetatii Fagaras, pe langa preparatele traditionale romanesti puteti sa gustati si din bunatati unguresti si sasesti.