Close sidebar
Close sidebar

Ceaune cu gulas, tochitura, mici, friptura sunt doar cateva dintre bunatatile cu care sunt asteptati cei care vor participa la Zilele Cetatii Fagaras. Cei mai pofticiosi au gustat deja din preparatele

Parca ar fi raiul pe pamant la Targul Culinar organizat la Fagaras cu ocazia zilelor orasului. Mirosul imbietor al preparatelor ii atrage atat pe localnici cat si pe turistii veniti in zona.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

- Cum sunt micii? Foarte buni. Da nu-s cam mari? Na, pai si noi sunt mai solizi.

Si nu doar micii le fac cu ochiul pofticiosilor

-Avem o pastramioara de oita, avem coasta de porc, in bait, jambon, am si pastrav, am si crap si, aici, am o plachie de crap cu mamaliguta!

- Nici nu stii ce sa alegi ca sa mananci! Eu sunt venita de putin timp din Italia, nu stiu ce sa mananc mai intai.


Si cum preparatele bucatarilor sunt dintre cele mai apetisante este greu sa pleci de la targ fara sa gusti cel putin dintr-un bulz cu branza de burduf sau dintr-o tochitura  de-ti lasa gura apa.

La targul culinar organizat cu ocazia Zilelor Cetatii Fagaras, pe langa preparatele  traditionale romanesti  puteti sa gustati si  din  bunatati  unguresti si sasesti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI