Masina condusa de catre barbat s-a rasturnat pe drumul dintre DN75 si satul Poiana Sohodol, unde locuiau.

Dosarul penal deschis dupa accident nu a fost inca finalizat.

soferul nu are permis si era sub influenta alcoolului, valoarea rezultata pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Primele constatari au aratat ca, barbatul de 36 de ani din Abrud, in timp ce conducea un autoturism pe strada Cristea, a pierdut controlul volanului, a rupt un gard si s-a rasturnat pe un teren de fanat. Sotia sa, in varsta de 30 de ani, a suferit leziuni grave si a fost transportata la spitalul din Campeni, de unde urma sa fie transferata cu un elicopter SMURD. Din pacate, victima a decedat inainte sa fie preluata de elicopter.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Aproximativ 100 de persoane au raspuns apelului lansat de unchiul acestora, primarul Nicolae Simina, si au donat bani in conturile deschise in urma cu trei luni.

S-a adunat, astfel, echivalentul in lei a sumei de 8.000 de euro cu care a fost achizitionata o casa in orasul Abrud.

”Am adunat aproape toata suma, iar diferenta a fost depusa de catre bunica lor. si proprietarul care a vandut a fost impresionat de povestea copiilor si a mai lasat din pret. Mai ramane sa fie semnate actele la notar. Pentru ca nu au 18 ani este nevoie sa fie preluati in tutela de catre bunica, care va semna actele”, a spus Nicolae Simina, relateaza ziarulunirea.ro.

Citeste mai multe AICI.

Sursa foto: ziarulunirea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si