UPDATE: Potrivit informarilor Ministerului Sanatatii, starea victimelor este stabila. Astfel:

Situatia actualizata a victimelor de la Navodari:

Spitalul Bagdasar-Arseni:

Barbatul de 48  de ani cu arsurile cele mai grave a decedat in aceasta dimineata.

Barbatul de 49 de ani are arsuri de gradul IIB-III pe 23-25% din suprafata corpului. Este stabil, in continuare intubat si i se efectueaza in momentul de fata o bronhoscopie.

In functie de rezultat medicii vor decide daca va fi detubat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Spitalul de Arsi:

Barbatul de 34 de ani are arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafata corpului. Este stabil hemodinamic si respirator, a fost detubat dupa transport, continua tratamentul si este posibil sa fie operat maine.

Barbatul de 58 de ani are arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafata corpului. Este stabil hemodinamic si respirator, a fost detubat dupa transport, continua tratamentul si este posibil sa fie operat maine.

Reamintim ca la Spitalul de Arsi sunt tratate cazuri de arsuri care nu presupun activitate in ATI, fara leziuni de cai respiratorii si in suprafata maxima de 25%.

UPDATE: Unul dintre cei patru raniti din explozia de la Rafinaria Petromidia, care au fost transportati la spitale din Capitala, a murit marti dimineata. Este vorba despre un barbat în vârsta de 35 de ani, care suferise arsuri de gradul 3 pe toata suprafata corpului.

Acesta era internat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

 
Cei patru raniti în explozia de la Petromidia au ajuns în Capitala cu ambulante dupa ce zborurile au fost anulate din cauza vremii
 
Cei patru raniti în explozia produsa, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari au ajuns marti dimineata la spitale din Capitala cu ambulante dupa ce, inital, fusesera trimise la Constanta doua elicoptere, însa zborurile au fost anulate ca urmare a vremii nefavorabile, informeaza News.ro
 
Cei patru pacienti au ajuns la Spitalul de Arsi si la Spitalul „Bagdasar Arseni” în jurul orei 5.00 dimineata, fiins preluati de medici.
 
La Spitalul Bagdasar-Arseni a fost adus barbatul de 35 de ani, care are arsuri de gradul III pe 100% din suprafata corpului. La acelasi spital a ajuns si un barbat de 49 de ani cu arsuri de gradul II si III pe 25% din suprafata corpului.
 
Ceilalti doi barbati, de 34 si 58 de ani, care au arsuri de gradul II si III pe 20% si respectiv 24% din suprafata corpului au fost transportati la Spitalul de Arsi din Capitala.
 


Cei patru pacienti au ajuns la Spitalul de Arsi si la Spitalul „Bagdasar Arseni” în jurul orei 5.00
dimineata, fiins preluati de medici.
La Spitalul Bagdasar-Arseni a fost adus barbatul de 35 de ani, care are arsuri de gradul III pe 100% din suprafata corpului.

La acelasi spital a ajuns si un barbat de 49 de ani cu arsuri de gradul II si III pe 25% din suprafata corpului.

Ceilalti doi barbati, de 34 si 58 de ani, care au arsuri de gradul II si III pe 20% si respectiv 24% din suprafata corpului au fost transportati la Spitalul de Arsi din Capitala.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si