Accidentul de vinerea trecuta, de la Persani (judetul Brasov), in care un autocar s-a rasturnat, patru persoane pierzandu-si viata, este doar unul dintre episoadele tragice care se tot repeta- de ani buni- pe soselele Romaniei. Cel mai grav accident rutier petrecut in tara noastra este cel inregistrat pe 14 august 2009, pe raza localitatii Scanteia (judetul Iasi), cand un microbuz a fost spuberat pe trecerea de cale ferata de un tren, 14 dintre cele 16 persoane aflate in masina pierzandu-si viata, alte doua fiind ranite grav.

Neatent la semnalele luminoase ale pasajului CFR, soferul microbuzului- originar tot din judetul Iasi, ca si soferul autocarului rasturnat vineri la Persani- nu a vazut trenul, care a acrosat microbuzul, tarandu-l 500 de metri! Trenul opera pe ruta Iasi- Brasov, iar la ancheta s-a stabilit ca soferul, mort in tragedie, se uita pe telefonul mobil in momentul in care microbuzul a fost spulberat pe calea ferata!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si