Sunt aproape identice cu renumitele batoane de ciocolata cu cocos si se pot prepara foarte simplu si acasa, doar cu 4 ingrediente. Avantajul, atunci cand prepari bomboanele Bounty acasa este acela ca poti face cantitati nelimitate.
Ingrediente
200 grame fulgi de nuca de cocos
4 linguri de zahar
200 grame ciocolata neagra
Lapte condensat
Mod de preparare:
Pune nuca de cocos intr-un castron si adauga zaharul.
Amesteca bine cele doua ingrediente si adauga peste ele lapte condensat, in asa fel incat consistenta amestecului sa fie potrivita pentru a putea modela din ea bomboanele de cocos. Pune compozitia la frigider 15 minute.
Scoate apoi compozitia de la rece si modeleaza bilutele de cocos in marimi potrivite. Dupa ce au fost modelate toate bomboanele pune-le la frigider pentru 15 minute.
Intre timp, topeste ciocolata la bain marie. Scoate bomboanele de la rece si treci fiecare bomboana prin ciocolata topita pana cand este bine acoperita. Dupa ce toate bomboanele au fost invelite in ciocolata se dau la congelator pentru 15 minute si apoi se pun la frigider pana cand sunt servite.

Ingrediente
200 grame fulgi de nuca de cocos
4 linguri de zahar
200 grame ciocolata neagra
Lapte condensat
Mod de preparare:


Pune nuca de cocos intr-un castron si adauga zaharul. Amesteca bine cele doua ingrediente si adauga peste ele lapte condensat, in asa fel incat consistenta amestecului sa fie potrivita pentru a putea modela din ea bomboanele de cocos. Pune compozitia la frigider 15 minute.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Scoate apoi compozitia de la rece si modeleaza bilutele de cocos in marimi potrivite. Dupa ce au fost modelate toate bomboanele pune-le la frigider pentru 15 minute.

 

Intre timp, topeste ciocolata la bain marie. Scoate bomboanele de la rece si treci fiecare bomboana prin ciocolata topita pana cand este bine acoperita. Dupa ce toate bomboanele au fost invelite in ciocolata se dau la congelator pentru 15 minute si apoi se pun la frigider pana cand sunt servite.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si