Așadar, sunteți pregătiți pentru polei, zăpadă și pentru tot ceea ce are de oferit acest sezon din punct de vedere al condițiilor meteorologice? În acest sens, am alcătuit un scurt ghid în care vă prezentăm cele mai frumoase și calitative ghete pentru barbati, pe care le puteți purta oriunde, de la serviciu la plimbări casual și seri în oraș. 

Citeste si: Black Friday: Cum poți să găsești cele mai mari reduceri! Sfaturi utile

Care sunt caracteristicile unei perechi de ghete de calitate? 

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când căutați o pereche de ghete modernă și calitativă: 

  • Confort- este important să alegeți o pereche de ghete elegante, pe care să le puteți purta pe perioade lungi de timp fără să vă doară picioarele. Asigurați-vă că găsiți mărimea perfectă- și că se potrivesc perfect și cu o pereche mai groasă de șosete de iarnă. 
  • Stilul- în afară de funcționalitate, ghetele reprezintă un accesoriu excelent pentru orice ținută, pentru a vă menține în tendințe. Alegeți stilul acestora în funcție de contextul în care le veți purta cel mai des sau în funcție de ce vibe doriți să transmiteți în acest sezon. 
  • Rezistență la umezeală- veți avea nevoie de ghete care sunt pregătite să treacă prin ploaie și zăpadă, păstrându-vă în același timp picioarele calde și uscate.
    Caută o talpă groasă și chiar un interior căptușit pentru un plus de căldură. 
  • Accesibilitate- când vine vorba de a găsi o pereche bună de ghete, un bun raport calitate-preț este un factor important de care trebuie să țineți cont. Din fericire, la Marelbo găsești o colecție mare de ghete realizate din piele 100% naturală, pe care le puteți achiziționa la preț de producător. 

Citeste si: Haine reciclate, shopping inteligent

Cele mai bune ghete din piele pentru bărbați pentru a adăuga stil în acest sezon 

Garderoba de toamnă/iarnă a fiecărui bărbat trebuie să aibă o pereche de ghete până la gleznă. Cu atât de multe stiluri și culori dintre care puteți alege, există o pereche potrivită pentru fiecare ocazie. De la ținutele practice de birou la cele de seară, aceste ghete se vor potrivi cu majoritatea ținutelor, menținându-vă în același timp confortabil și la modă. De exemplu, cu un design simplu și discret, ghetele 4131 negru de la Marelbo reprezintă alegerea perfectă pentru o zi de iarnă. Talpa ușor zimțată vă va proteja împotriva suprafețelor alunecoase, iar blana interioară va asigura o temperatură optimă pentru picioarele tale.  

Cele mai frumoase ghete pentru bărbați, potrivite pentru acest sezon

Cele mai frumoase ghete pentru bărbați, potrivite pentru acest sezon

[Sursa foto: marelbo.ro]

Ghetele 4121m negru de la Marelbo sunt potrivite pentru ținutele inspirate de toamnă (ca să nu mai vorbim de vreme) și sunt o completare excelentă pentru orice look elegant. Cu un vârf rotund clasic și un fermoar lateral pentru a-i încălța cu ușurință, acestea sunt, de asemenea, extrem de practice. Un exemplu inedit de ghete care îmbină eleganța, confortul și funcționalitatea. Datorită designului clasic, pot fi purtate într-o mulțime de contexte.

Construcția integrală din piele de înaltă calitate și atenția la detalii definesc eleganța și bunul gust. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Care sunt articolele care te ajută să-ți transformi look-ul simplu, într-unul mai stilat? Iată 3 mici secrete ale marilor femei celebre

Cele mai frumoase ghete pentru bărbați, potrivite pentru acest sezon

Cele mai frumoase ghete pentru bărbați, potrivite pentru acest sezon

[Sursa foto: marelbo.ro]

Un model sport- casual este reprezentat de ghetele 4128 indigo combinat. Acestea se disting prin confort, rezistență și atenție la detalii. Cusăturile realizate cu grijă garantează flexibilitate și rezistență în timp. Talpa este ușoară, dar prin designul de care beneficiază promite stabilitate pe suprafețele alunecoase. De asemenea, blana interioară te protejează de frigul de afară.  

Cele mai frumoase ghete pentru bărbați, potrivite pentru acest sezon

Cele mai frumoase ghete pentru bărbați, potrivite pentru acest sezon

[Sursa foto: marelbo.ro]

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"- radioimpuls.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Așadar, dacă ești în căutarea unor modele noi de ghete, poți consulta marelbo.com sau unul dintre cele peste 50 de magazine din țară. Toate modelele de ghete sunt realizate din piele 100% naturală, în România, în inima Bucovinei. 

Citeste si: Pe ce dată are loc Black Friday în România 2022. Ne apropiem de ziua cu cele mai mari reduceri din an


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si