Pentru a-l ajuta sa se dezvolte armonios si pentru a-si insusi cat mai multe cunostinte, iti recomandam sa ii oferi jucarii educative. Le poti comanda online dintr-un magazin de jucarii, iar in continuare iti vom prezenta cinci jucarii educative de la Gigantis.

Iti aduci aminte de momentul in care ai descoperit ca poti citi ceasul? Nu-i asa ca ai simtit o bucurie imensa pentru ca in sfarsit, timpul nu mai avea nici un secret pentru tine? Probabil in spatele acestei reusite au stat cateva ore de munca din partea parintilor si bunicilor, care au incercat tot

felul de metode pentru a te face sa intelegi cum se scurge timpul si cum poti citi un ceas. Din fericire, in ziua de astazi, copiii pot invata foarte usor notiunea timpului, cu ajutorul unui Ceas educativ cu activitati. Nu este o jucarie care doar va invata copilul cum sa citeasca un ceas, ci este mai mult de atat. Setul contine si cartonase pe care sunt prezentate diferite activitati, pe care copilul trebuie sa le asocieze unui anumit interval orar.

Daca iti doresti ca al tau copil sa invete o limba straina, cel mai bine este sa incepi din primii ani de viata. Chiar daca in prima faza s-ar putea sa refuze sa vorbeasca in acea limba, vei vedea mai apoi ca ai luat cea mai buna decizie. Copiii retin tot ce li se prezinta si vorbesc doar in momentul in care se simt complet pregatiti. In cazul in care doresti sa il inveti alfabetul in limba engleza, iti sugeram jucaria educativa denumita: Alfabetul in engleza.

Copiii de peste 10 ani cu greu mai pot fi impresioanati de catre o jucarie. Insa nimeni nu poate rezista in fata unui Microscop. Este mai mult decat o jucarie, este un instrument care o sa il ajute chiar si pentru scoala. Acest Microscop mareste de 640 de ori, ceea ce este impresionant. Aceasta jucarie contine si 27 de accesorii, pe langa microscopul propriu-zis. Dintre acestea, enumeram: lame de sticla, lame preparate, lame pentru acoperirea preparatelor, etichete, o lupa, eprubete, flacoane, bisturiu, foarfece, miniincubator si altele. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Fizica este un domeniu foarte interesant, dar care de cele mai multe ori nu se afla in topul preferintelor copiilor. Aceasta este cel mai bine inteleasa prin exemple concrete si experimente, nu prin teorie. Daca vrei sa iti ajuti copilul sa inteleaga mai bine fizica, iti recomandam jocul educativ: Fascinat sa descopar Fizica. Acesta permite studierea si intelegerea legilor fizicii. 

Si nu in ultimul rand, pentru copiii de peste 3 ani, recomandam Litere magnetice 60 bucati Lelin. Copiii vor invata mult mai usor literele si alfabetul daca sunt prezentate intr-o maniera colorata si atractiva. Cu ajutorul acestor litere se pot forma tot felul de cuvinte si chiar si expresii. 

Speram ca ti-au placut jucariile prezentate si ca le vei alege pentru copilul sau copiii tai! 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si