Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Inspectorii ANPC au închis mai multe magazine până la remedierea problemelor

Peste 300 de controale ale comisarilor de la Protecția Consumatorului au avut loc în această dimineață, în țară, cât și aici în cel mai mare complex comercial angro din București.

Din informațiile pe care le avem au fost închise mai multe magazine din incinta complexului.

Vorbim despre magazinele unde au fost găsite produse ale căror etichetă era scrisă doar în limba chineză, fără traducere. Potrivit comisarilor de la Protecția Consumatorului, este importantă această traducere pentru ca fiecare persoană să poată citi lista de ingrediente, dar și termenul de valabilitate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai mult decât, în zona restaurantelor au fost găsite mai multe alimente stricate, carne expirată, grăsime și mizerie pe aragazele, dar și în cuptoarele unde era gătită mâncarea. În bucătărie au fost găsiți gândaci, atât pe frigidere, cât și pe mesele de lucru.

Au fost date mai multe amenzi, iar unele restaurante și magazine au fost chiar închise până la remedierea problemelor. Important de reținut este că la această acțiune au participat aproximativ 80 de comisari ANPC.”

, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si